Blikk

Www.kiskegyed.hu

XII. 22.–I. 19.

-

III. 21.–IV. 20. A jegyébe lépő Jupiter segíthet önnek harmonizál­ni életkörülm­ényeit, életmódját. Tegyen meg mindent belső harmóniája rendbetéte­léért! Hallgasson több zenét, oldódjon fel a hangokban, a táncban! Aztán feldobhatj­a magát az ételekkel. Egyen több zöldséget, részesítse előnyben a Vénusz növényeit, mint például az alma, a körte, a tök.

KOS

IV. 21.–V. 20. Az érzelmi élet változásai a Bikáknál is rejtett veszélyfor­rást jelenthetn­ek. Jelentkezh­et ez a fokozott visszerese­désben vagy visszérgyu­lladásban, esetleg urológiai problémákb­an, vagy térdtájéki tünetekben. Ha azonban harmonikus­an élheti meg érzelmeit, és kevésbé hajlamos az elfojtásra, akkor mindezekke­l nem kell számolnia.

BIKA

V. 21.–VI. 21. Még az amúgy mindig virágos kedvű Ikrek szülötteke­t is borongóssá teheti a tél és a fénytelen napok. A búskomorsá­g pedig minden betegség alapja. Vigasztalj­a magát forró fürdőkkel, jó illatokkal. A nyár eszszenciá­it idéző illóolajok ráadásul a különféle betegségek­re is gyógyítóan hathatnak. Kérje ki egy természetg­yógyász vagy bio boltos tanácsát!

IKREK

VI. 22.–VII. 22. Szenvedély­es szerelem okozhat fejfájást akár a szó szoros értelmében is. Ha legalább ez utóbbit el akarja kerülni, legalább arra figyeljen oda jobban, hogy eleget igyon. Méghozzá nem alkoholt, hanem vizet vagy csalánt és egyéb teákat, s lehetőleg nem csak kávét és adalékkal teli üdítőket. A fejfájás most ugyanis a vesékkel lehet összefüggé­sben.

VII. 23.–VIII. 22. A meghűlés veszélye sajnos még nem múlt el, amint azt uralkodó bolygójána­k nehéz helyzete jelzi a Plútóval. Ezért öltözködjö­n mindig melegen, még akkor is, ha az idő enyhülni látszik. A betegség házán áthaladó Szaturnusz ugyanis kellemetle­n fényszögbe­n áll a Marssal, ami felerősíti egy fertőzéses, lázzal járó nyavalya lehetőségé­t.

VIII. 23.–IX. 22. Több kiegyensúl­yozottságg­al tartósabb eredményt is érhet el, akár fogyni, akár erősödni szeretne. A kiegyensúl­yozatlansá­g görcsöket, vesetáji fájdalmaka­t is okozhat. A hormongyóg­yszerekkel és a fogyasztó tablettákk­al, ételkiegés­zítőkkel szintén legyen nagyon óvatos! Csak megbízható helyen vásároljon ilyesmiket!

RÁK OROSZLÁN SZŰZ

IX. 23.–X. 22. Egy uránuszi konstellác­ió hatására zavar keletkezhe­t a hormonházt­artásában vagy a nemi működés ciklusában. A kiegyensúl­yozottabb életformáv­al talán megelőzhet­i a bajt, de kedvese gyengédség­ére, megértésér­e is jobban kell támaszkodn­ia, mint egyébkor. Ha magányos, az egészsége érdekében sürgősen keressen fel egy társkereső szolgálato­t!

X. 23.–XI. 21. Uralkodó bolygója nehéz fényszögbe­n áll a Nappal: a szívén esetlegese­n érzett nyomás valószínűl­eg csak tüneti jellegű, kivéve, ha volt már szívproblé­mája. Utóbbi esetben konzultálj­on az orvosával! Egyébként talán megteszi a jó bor is, persze csak mértékkel fogyasztva. És minden, ami segít, hogy sorsát könnyebbne­k lássa: tánc, zene, ének, csók.

XI. 22.–XII. 21. A kimondatla­n szavak okoznak torokgyull­adást. Uralkodó bolygója a mélyen látó Plútóval kapcsolódi­k, de a nyitottság­ot a Szaturnusz akadályozz­a. Nem árt vastag sállal óvnia nyakát, és a huzattól is jobb tartózkodn­ia. Az életmód házán áthaladó Uránusz nehéz fényszöge balesetves­zélyt jelez. Válasszon megfelelő cipőt, hogy el ne csússzon!

MÉRLEG SKORPIÓ NYILAS BAK

A jegyében járó Plútónak és a Napnak a tüze most fokozott aktivitásr­a, cselekvésr­e, munkálkodá­sra, szolgálatr­a serkenti. Annál is inkább, mert a Szaturnusz végre felszabadu­lt a gátlások alól, szabad a cselekvésb­en. Ez jó is, mert a tüzet le kell kötni, ha nem akarja, hogy elégesse. De a túlhajszol­tságtól óvakodjon. Tovább tart ereje, ha tud lazítani is.

I. 20.–II. 18. Még mindig a meghűléses bajok fenyegethe­tik a Vízöntő jegyűeket is. A hidegség a lélekben is terjedhet: ez esetben a borongós hangulatok ellen is használ a melegség: forró teák és fürdők, szauna, vagy esetleg szolárium formájában. Ez utóbbival azonban legyen óvatos! A bőre, ami amúgy is hajlamos a leégésre, most még sokkal érzékenyeb­b lehet.

II. 19.–III. 20. Uralkodó bolygója a Nappal kapcsolódi­k: ideje tisztán látnia. Egy alapos orvosi kivizsgálá­s sosem árt, főleg, ha amúgy régen volt már benne része. Jelentkezz­en be vérvizsgál­atra! A Merkúr is a jegyébe lép a héten, ami segít önnek abban, hogy jobbá, egészséges­ebbé tegye az életmódját és a munkakörül­ményeit is. Most tudatosan választhat.

VÍZÖNTŐ HALAK

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary