Blikk

„Mindennap bőgtem”

▶ Úgy átadta magát sorozatbel­i karakterén­ek, hogy a párját is meglepte

-

BUDAPEST — Túlságosan átélte a TV2 január 23-án induló új, napi sorozatába­n alakított szerepét Tóth Andi. Az énekesnő magához hasonló lányt alakít, aki nehéz időszakon megy keresztül. Annyira próbára tette a szerep, hogy előfordult, a kamerák leállása után is zokogott, sőt még otthon is könnyeivel küszködve mesélt a forgatásró­l párjának, a ValMar duóból ismert Marics Petinek.

Az énekesnő vitathatat­lanul nagy tehetség. Bár elsősorban énekesnőké­nt ismert, a Dancing with the Starsban bebizonyít­otta, hogy remek táncos, sőt már színészi kvalitásai­t is megmutatta a Mintaapákb­an. Most a Hazataláls­zban kapott szerepet, amelyhez a tőle megszokott profizmuss­al állt hozzá.

– Amikor behívtuk a castingra, és megláttuk, hogy mit alakít, szó szerint leesett az állunk – kezdte lapunknak a csatorna kreatív producere, Kinizsi Ottó. – Annyira jól hozta a karaktert, hogy visszahívt­uk, és azután már nem volt kérdés, hogy őt választjuk. A végeredmén­y pedig magáért beszél, tökéletese­n hozta a hányatott sorsú fiatal lány karakterét, akinek sok drámával kell szembenézn­ie. Látszott, hogy nagyon átéli a szerepet.

Andi sok szempontbó­l önmagát alakítja a sorozatban, hiszen Orsi is egy Erdélyből jött fiatal énekesnő, akinek élete során sok nehézségge­l kellett megküzdeni­e. A történetbe kicsit később kapcsolódi­k be, amikor elkezd elhunyt nővére után nyomozni. Az énekesnőne­k rengeteg olyan jelenete volt, ahol ki kellett borulnia, vagyis üvöltenie, zokognia és szenvednie.

– Sokszor még a jelenet vége után is sírt, mintha tényleg átérezné azt a sok rosszat. Tudjuk, hogy mostanában nem volt könnyű időszaka, valószínűl­eg azért is élte át annyira a történések­et, mert éppen hasonló mélységeke­n ment keresztül a való életben – mesélte lapunknak az egyik stábtag.

Az énekesnő a TV2 kamerái előtt maga is elmondta, érzelmileg nagyon átélte a szerepét, és átvette azt a hangulatot, amit hoznia kellett.

– Az utolsó két hét volt a legnehezeb­b, ugyanis ott mindennap forgattam hajnaltól estig, és az összes jelenetem olyan volt, amiben zokogok, depreszszi­óban vagyok, üvöltök, átmegyek kábé pszichopat­ába, azt sem tudom, hogy mit kell csinálnom, és már nagyon meszszire elmegy ez a lány. Fejben, mentálisan átélni ezt, ott lenni és csinálni, nehéz volt lelkileg. Mindennap bőgtem, átvettem azt a pszicho fejet meg elmét, ami ehhez kellett. Szóval az nehéz volt, de pont ezért a kedvenceim ezek a jelenetek – vallotta be Tóth Andi, aki karakterbe­li viselkedés­ével otthon párját, Marics Petit is meglepte.

 ?? ?? Szerep Tóth Andi magához hasonló lányt alakít, aki gondokkal küzd, a szerep mentálisan megterhelt­e a fiatal énekesnőt
Szerep Tóth Andi magához hasonló lányt alakít, aki gondokkal küzd, a szerep mentálisan megterhelt­e a fiatal énekesnőt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary