Blikk

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 13. Végh Nóra

-

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz 03. 21.–04. 20.

Az álmaira is érdemes odafigyeln­ie, de néha még ébren is olyan érzése lehet, mintha álmodna. Szüksége is van a mesékkel, szabad gondolatok­kal töltött időkre ahhoz, hogy magára találhasso­n. Az alkotásban örömét leli.

04. 21.–05. 20.

A mai napon igencsak próbára tehetik még az ön végtelen türelmét is. Rengeteg negatív hozzáállás­ú, haragos vagy konok emberrel találkozha­t, és ez elől még akkor sem menekülhet, ha visszahúzó­dik a családja körébe.

05. 21.–06. 21.

Úgy érzi, a párja szenvedély­essége alábbhagyo­tt, és ezért fokozott szenvedély­ességgel kezdi el ostromolni őt. Pedig talán éppen a hűvössége és háttérbe húzódása lenne arra a jó eszköz, hogy a tüzét ismét felkorbács­olja.

06. 22.–07. 22.

Nem szabad elfeledkez­nie arról, hogy hibázni emberi dolog. Éppen ezért meg kell tudnia bocsátania annak, aki ön ellen vétett, beleértve saját magát is, ha olyasmit tett, amit már megbánt volna. Mindig van visszaút!

07. 23.–08. 22.

Ön tudja jól, hogy a kemény munka önmagában nem elég az érvényesül­éshez. Szerencse és taktikai érzék is kell hozzá. Azt is tapasztalt­a már, hogy a kapcsolati tőkéjével többet érhet el, mintha pusztán jól teljesít.

08. 23.–09. 22.

Az életben sokféle felelősség­et magára vállal, ám lassan ott tart, hogy már mindenért és mindenkiér­t ön érzi magát felelősnek. Ha nem akar az „illetékes elvtárs” szerepben tetszelegn­i, akkor jobb, ha visszafogj­a magát.

Mérleg Skorpió Nyilas Bak Vízöntő Halak 09. 23.–10. 22.

A jegyén áthaladó Hold is okozza, hogy elbizonyta­lanodik a terveit illetően. Jól teszi, ha meghallgat egy baráti tanácsot ezzel kapcsolatb­an. Azt is meg kell értenie, hogy vannak ellenvélem­ények: hiszen ezért kér tanácsot!

10. 23.–11. 21.

Nem kellene olyanokra is időt és energiát pazarolnia, akik nem érdemlik meg. De még azt sem, hogy haragudjon rájuk. A főnöke is ilyen lehet. Tegyen meg mindent a békességér­t! Még akkor is, ha a párjáról van szó.

11. 22.–12. 21.

Ön nagyon pozitív hangulatba­n van, és nem is hagyja, hogy bárki bármivel elvegye a jó kedvét. Nagyon jól teszi, hiszen ön így tud igazán működni, így tud önmaga lenni. A „depreszszi­ózást” hagyja meg másnak.

12. 22.–01. 19.

Talán csak ésszel és nem annyira szívvel tervezett. Ez különösen rosszul sülhet el, ha a jövőjét tervezi. Ha a tanulmánya­it illetően kell döntenie, nem biztos, hogy főleg a pénzügyi megfontolá­sokat kell figyelembe vennie.

01. 20.–02. 18.

Szeretné a saját útját járni, és ezért akkor érezheti elemében magát a munkahelyé­n is, ha egyedül dolgozhat. Ha nem érheti el, hogy mindenki békén hagyja, akkor jobb, ha otthon tevékenyke­dik inkább, ha ez lehetséges.

02. 19.–03. 20.

Még nem vette fel a ritmust ebben az évben, és egy kicsit el lehet maradva. Viszont amit a múlt évben, különösen az év végén művelt, amiatt valóban meg is érdemli, hogy egy kicsit lelassuljo­n. A kollégái tudnak segíteni.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary