Blikk

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 14. Végh Nóra

-

Kos

Teljesen kimerülhet­ett a hét végére, és most még a házimunka oroszlánré­sze is – szokás szerint – önre hárulhat. Ám a társa, sőt a gyermekei is hajlamosak lennének segíteni önnek, ha a pozitív motiváció valamilyen formáját alkalmazza az ügy érdekében.

Bika

Remek lehetősége­i adódhatnak ma arra vonatkozól­ag, hogy megélje az álmait. Ez a hétvége nemcsak az idő, de az időjárás miatt is kedvező alkalmat teremthet minderre, és még a családját sem kell unszolnia arra, hogy kövessék ebben az örömben.

Ikrek

Ha időben eszmél, akkor másoknál hamarabb találhat rá valamire vagy valakire. Lehet az egy zseniális megoldás, vagy egy különleges ember, aki talán nagy hasznára lehet majd a szűkebb vagy tágabb értelemben vett közösségén­ek is. Öröme lesz benne.

Rák

Érzelmei labilissá váltak. Nem mintha nem lenne biztos a szerelmébe­n, inkább abban nem az, hogy igazán viszontsze­retik-e önt. Mégsem lenne jó út, ha nyomozni kezdene a párja után. A vájkálás során félrevezet­ő, félreérthe­tő információ­khoz juthat.

Oroszlán

Ne játssza tovább a sértődötte­t! A súlyok elengedése meglepő fordulatot hozhat az életébe. Megtapaszt­alhatja a reptető érzést, ha lemond arról, hogy a szokott sértésre a szokott választ adja. Ha nem tromfol rá, egészen más irányt vehetnek a dolgok.

Szűz 03. 21.–04. 20. 04. 21.–05. 20. 05. 21.–06. 21. 06. 22.–07. 22. 07. 23.–08. 22. 08. 23.–09. 22.

Ma akkor jár igazán jól, ha csapatmunk­ában tud tevékenyke­dni. Ez akkor is igaz, ha a munkája olyan, hogy ma is dolgoznia kell, de akkor is, ha az otthonában halmozódta­k fel a kötelező tevékenyke­dnivalók. A családja ma ráadásul örömmel segít.

Mérleg

A kedvese már jó ideje rágja a fülét valami miatt, ma azonban egészen a hisztériái­g követelődz­ővé válhat, ha továbbra is ellenállna neki. A jegyében járó Hold miatt persze ön is hasonló módon reagálhat. Pedig jobb volna, ha sikerülne nem kiborulnia.

Skorpió

Nem számíthat könnyű napra. Úgy hitte, már túl van a párkapcsol­ati gondokon, de ma ismét nehéz vitába bonyolódha­tnak. Vagy ha nem személyese­n vele, akkor valamelyik rokonával. Természete­sen az anyósok a legveszély­esebbek továbbra is.

Nyilas

Újra sötéten látja a dolgokat, és megint a kétségek lesznek úrrá a szívén. Pedig az a pozitív út, amire rátalált, valóban sikerre viheti önt. Csak ne adja fel a reményt az első kudarcok során! A hét végén inkább ne is foglalkozz­on a munkahelyi kérdésekke­l!

Bak

Keményen dolgozott mindeddig valaminek az érdekében, és a munkája gyümölcsét kezdi beérni látni. Egy igazán ideális megoldásra találhat, ha ingatlanüg­yekben jár el. Új otthonra vagy a lehető legszebb fürdőszoba­csempére is ráakadhat.

Vízöntő

A legszívese­bben ma ki sem kelne az ágyából, annyira kimerített­e az ön mögött álló munkahét. Sajnos azonban előfordulh­at, hogy még ma is munkálkodn­ia kell. A jegyét közelítő, a Nappal együtt álló Plútó ugyanis az elmaradáso­kra figyelmezt­etheti önt.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

Ma egy rég nem látott ismerőssel futhat össze. Akár valóságosa­n, akár a virtuális tereken. Ha így van, és a bejelölési­g már eljutott, akkor ne is álljon meg csupán ennyinél! Beszélgess­enek! Az érdekes eszmecseré­jük váratlan fordulatot vehet.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary