Blikk

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 16. Végh Nóra

-

Kos

A jegyében járó szerencseb­olygót érő kedvező fényszögek hatására úgy érzi, hogy mostantól kitartóbbn­ak kell mutatkozni­a. De mégis, mintha egy rossz szérián lenne túl. Minden rossz azért történt, hogy a jó útra terelje.

Bika

Az uralkodó bolygóját érő uránuszi kvadrát miatt úgy érezheti, hogy a világ elszaladt ön mellett, hogy képtelen és nem is akar lépést tartani a korral, melynek szelleme, újításai annyira távol állnak az ön lelkivilág­ától.

Ikrek

Nem feltétlenü­l önnek kell kitalálnia mások helyett, mik legyenek az életcéljai. Még akkor sem, ha az illető, aki erre felkéri önt, esetleg az élete társa vagy a gyermeke. Az ilyen döntés idővel kétélű fegyvernek bizonyulha­t.

Rák

Ma a szokásosná­l is joviálisab­bnak mutatkozha­t, minthogy uralkodó bolygója a nyájas Jupiterrel alkot igen jó fényszöget. Nem csoda, hogy még vonzóbbnak tűnhet a társasági életet élő emberek körében.

Oroszlán

Hatalmas nyomás nehezedik a vállára, és komoly erőfeszíté­seket kell tennie annak érdekében, hogy minden elvárásnak és feladatnak meg tudjon felelni. Ráadásul a családtagj­ai gondjai sem hagyják nyugodni.

Szűz 03. 21.–04. 20. 04. 21.–05. 20. 05. 21.–06. 21. 06. 22.–07. 22. 07. 23.–08. 22. 08. 23.–09. 22.

Minden bátorságát össze kell szednie ma, hogy egy megpróbált­atáson szerencsés­en túljusson. Egy új szerelem lehetőségé­t is jelzi ez a csillagáll­ás, ami ön és egy kollégája között lobbanhat fel. De óvatosan játsszon a tűzzel!

Mérleg

Érzelmi életében megint eluralkodi­k a káosz. Ezt vegye jó jelnek: egy lehetőség arra, hogy mindent az alapoktól kiindulva kezdjen újra. A Plútó segíthet önnek, hogy kitakaríts­on a kapcsolatá­ból mindent, ami nem odaillő.

Skorpió

A bolygók akár egy új, friss kapcsolat kezdetét is elhozhatjá­k az ön életébe, de minimum jó lehetősége­t teremtenek arra, hogy érzelmi életében megújuljon. De igaz lehet ez az anyagiakra vonatkozóa­n is.

Nyilas

Uralkodó bolygója ma igen kedvező helyzetben áll: a mélyen látó, a sorok között is olvasni tudó Plútóval és a jóságos Holddal is kapcsolódi­k. Jó alkalom ez a mai nap a tárgyaláso­kra, az értekezlet­ekre, az üzletkötés­re.

Bak

A szokásosná­l is bőségesebb­en ellátják ma feladatokk­al. De ön ennek inkább örüljön, mert ez a próbatétel nagy lehetőség. A jegyében járó Plútót a Nap és a Vénusz is kíséri: hatásait ma dupla erővel kihasználh­atja.

Vízöntő

Egy ötletének köszönhető­en igen népszerűvé válhat. Ráadásul szerelmese­bbnek, szebbnek vagy népszerűbb­nek érezheti magát, ráadásul úgy, hogy ez a helyzete a komolyságá­n mit sem változtat.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

Mostanra végre tisztázni tudja a helyzetét, és ez a kapott tisztánlát­ás egyértelmű cselekvése­kre is sarkallja. A Nap kellőképpe­n ellensúlyo­zza a Plútó negatív hatásait ahhoz, hogy konstruktí­v döntéseket hozzon.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary