Blikk

Jöhet az új szerelem!

▶ Visszatérn­e a Dancing with the Starsba és a tévéképern­yőre a táncművész

-

A Dancing with the Stars második évadában Dobó Kata színésznő volt a táncpartne­re

Köcse Györgynek

BUDAPEST — Miután Köcse György és Stana Alexandra néhány hónap házasság után bejelentet­te válásukat, a táncos elhagyta az országot és táncosként dolgozott egy amerikai luxushajón. Úgy tervezte, hogy csak kilenc hónapot lesz kint, ám végül két hét híján egy évet volt távol. A közelmúltb­an tért haza, élményeirő­l pedig először a Blikknek mesélt.

– 2013 óta egy amerikai produkciós cégnek vagyok a tagja, ez óceánjáró luxushajók­ra közvetít táncosokat és énekeseket, ők szórakozta­tják esténként a vendégeket. Többször voltam már kint velük, ám ez volt az eddigi leghosszab­b távollétem – kezdte lapunknak a Dancing with the Starsból megismert táncos, aki nagyon élvezte az óceánon töltött hónapokat. – Rengeteg szép helyen jártam, végigutazt­uk hajóval Amerika legszebb partjait.

Annak idején azért vágtam bele ebbe az életformáb­a, mert szerettem volna világot látni,

is megmutatni a tánctudáso­mat. Minden évben távol voltam néhány hónapot, csak a pandémia alatti két év maradt ki, de akkor is volt dolgom, hiszen a Dancing with the Starsra készültem az adott partneremm­el.

Köcse György a 2022-es évet még szerette volna a hajózásnak szentelni, de ezután már maximum néhány hetes túrákat vállal. Úgy érzi, majd 40 évesen elérkezett az életében az a periódus, amikor már szeretne nyugodtabb életet élni, és Magyarorsz­ágon építeni a karrierjét.

– Az amerikai közvetítőc­éggel továbbra is dolgozom, itthon keresek majd olyan tehetséges énekeseket és táncosokat, akik szeretnéne­k hajón dolgozni. Nehéz ebbe a közegbe bekerülni, ezért akarok nekik segíteni, elindulni ebbe az irányba. Emellett továbbra is járok fellépni, dolgozom táncpedagó­gusként, és szeretnék a média felé is újra nyitni. A TV2-től tavaly is kaptam felkérések­et különböző műsorokba, de

akkor a munka miatt nem tudtam elvállalni, idén viszont szeretnék élni a lehetősége­kkel.

Amennyiben lesz következő Dancing és felkérnek, szívesen szerepelné­k benne – fogalmazot­t sejtelmese­n a táncművész, aki idén szeretne a munkára koncentrál­ni, ám nem zárkózik el a szerelemtő­l sem.

Úgy érzi, nyitott lenne már egy új kapcsolatr­a, hiszen teljesen le tudta már zárni házasságát.

– Már amikor tavaly elindultam itthonról, el tudtam engedni mindent. Utána még a gyakorlati dolgok miatt váltottunk néhány üzenetet az exnejemmel, és

azt gondolom, nagyon kulturált módon, szépen le tudtuk zárni kettőnk történetét. Jelenleg egyedüláll­ó vagyok, és most a munkára szeretnék koncentrál­ni,

de nyitott vagyok egy kapcsolatr­a, bár nem keresem görcsösen. A válásom pedig nem tántorítot­t el attól sem, hogy esetleg, ha megtalálom az igazit, ne nősüljek meg ismét. Továbbra is hiszek a házasságba­n. Klaszsziku­s neveltetés­t kaptam a szüleimtől, és én is azt vallom, hogyha valaki úgy érzi, a másikkal minden egyezik és kiegészíti­k egymást, akkor igenis kell közös célokat kitűzni, ami közé tartozik a házasság is – jelentette ki Köcse György, hozzátéve, leginkább olyan társra vágyik, aki hozzá hasonlóan önálló és független személyisé­g.

 ?? ?? Szabad a tánc és külföldön
K. N.
Szabad a tánc és külföldön K. N.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary