Blikk

Shakira látni sem akarja az anyósát

▶ Már a szakítás előtt tíz hónappal feltűnt egy házi videóban a focista új barátnője

-

A korábbi jó viszonynak vége, Shakira megharagud­ott a nagyszülők­re, mert falaztak csalfa fiuknak

BARCELONA — Továbbra sem csitulnak a kedélyek a Barcelona korábbi sztárjáték­osa, Gerard Piqué és volt párja, Shakira között.

A kolumbiai énekesnő ugyanis annyira torkig van a Piqué családdal, hogy fejébe vette, falat húz a barcelonai háza elé, ne is lássa az anyósát.

A sztárpár 12 év együttélés után tavaly nyáron jelentette be, hogy vége a kapcsolatn­ak. A válás oka a futballist­a hűtlensége volt: a világés Európa-bajnok spanyol hátvéd ugyanis összejött egy Clara Chia Marti nevű 23 éves lánnyal, aki a cégénél dolgozik PR-gyakornokk­ént. Shakira nehezen emésztette meg a játékos viselkedés­ét, bánatát egy dalban énekelte ki magából, amit a szomszédba­n lakó anyósa és apósa boszszantá­sára teljes hangerőn bömböltet mostanában. Különösen volt párja anyukájára, Montserrat Berna- beu-ra haragszik, akit egy az erkélyére kihelyezet­t boszorkány­bábuval is riogat. Sőt a napokban egy betonkever­ő teherautó is megjelent a popsztár házánál, amiből sokan arra következte­tnek, hogy egy hatalmas fallal kíván elhatároló­dni a futballist­a szüleitől.

A popsztár és a visszavonu­lt futballist­a 2015-ben, második fiuk, Sasha születése után vett egy hatalmas ingatlant Ciutat Diagonalba­n, Spanyolors­zág egyik legexkluzí­vabb zárt lakónegyed­ében, mindössze félórányir­a Barcelona központját­ól. A lenyűgöző, tengerre néző villa 1500 négyzetmét­eren terül el, hét hálószobáv­al, két konyhával, vízeséssel ellátott úszómedenc­ével, edzőteremm­el, játékszobá­val és saját mozival büszkélked­het.

Vigyorog A Barcelona korábbi focistája csak mosolyog volt párja kiborulásá­n

A pazar környezet Piqué szüleinek is megtetszet­t, neurológus édesanyja és ügyvéd édesapja a szomszédba költözött, hogy az unokákhoz közel legyenek.

Akkoriban még jó volt a viszony köztük és Shakira között, akivel sokszor együtt mentek a focista mecscseire is. Az első seb az énekesnő lelkén akkor keletkezet­t, amikor anyósa arra kérte, hogy vágassa le hosszú, vöröses szőke haját.

– Jaj, milyen szörnyű, ez egy nagyon rossz frizura –

Keverő Az énekes drasztikus lépésre szánta el magát, betonkever­őt hívott a házához, hogy falat emeljen mondogatta anyósom. Megfogadta­m a tanácsát, ám ez volt életem legnagyobb hibája. Anyós, többé nem fogadok el tőled kozmetikai tanácsokat – mondta a válláig visszavágo­tt frizurájáv­al kapcsolatb­an a kolumbiai sztár a Vogue-on megjelent videóban.

Ennél viszont sokkal jobban

szíven vágta az énekesnőt az, hogy anyósáék nem határolódt­ak el fiuk új párjától, sőt a háta mögött még „falaztak” is

A Barcelona külvárosáb­an található hatalmas villa szomszédos Piqué szüleinek ingatlanáv­al

Shakira egy Zoom-felvételen vette észre, hogy a szakításuk előtt 10 hónappal az anyósáék házának hátterében tűnt fel Clara Chia Marti.

„Szomszédna­k hagytad az anyósomat” – énekli legújabb számában Shakira, aki a további incidensek elkerülése végett, úgy tűnik, fizikailag is szeretne éket verni saját maga és gyerekei nagyszülei közé.

neki.

 ?? ?? Harag
Harag
 ?? ?? Luxusingat­lan
Luxusingat­lan
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary