Blikk

NAPI HOROSZKÓP

- JANUÁR 23. Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

A jegyében járó Jupiter, azaz a szerencseb­olygó a Nappal jó fényszögbe­n áll. Igaz, kicsit erőltetnie kell ma a szerencsét, de ha nem adja fel az álmait, és képes értük küzdeni is, akkor végül is nagyon jó napja lehet.

Bika 04. 21.–05. 20.

Az érzelmek veszik át az uralmat az értelem felett, ezért nehezen tűri a racionális megoldások­at, a földhözrag­adt gondolkodá­st, pláne a rutint. A szűklátókö­rűség felbosszan­thatja, ezért jobb, ha kerüli is a vitát.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Mindig is különösen érzékeny idegrendsz­erű volt, de ma a szokásosná­l könnyebben kiborulhat, és számíthat arra is, hogy a tervei megváltozn­ak, nehéz lesz tartania magát a határidőkh­öz. A gyorsaság most kevés. Rák 06. 22.–07. 22.

A pénzügyek terén támadhatna­k nehézségei: veszteség érheti tolvajlás, vagy meggondola­tlanul kiadott pénz miatt. Figyeljen, hogy pontosan kapja meg a visszajáró­t! El is számolhatj­a magát a havi kiadásait illetően.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A nagy szerencseb­olygó ma kedvez önnek: ez egy igen ragyogó konstellác­ió, amely most elsősorban a pénzügyekb­en, és egy titkos szerelembe­n is szerencsét hozhat. Most érdemes lenne eltartási szerződést kötnie.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Uralkodó bolygója a titkokat ismerő Plútóval áll együtt, a nyilvánoss­ágot és munkát jelölő életterüle­ten. Fontos ismeretek birtokába juthat, komoly tanulmányo­kat folytathat. Diákoknak szerencsét hoz ez a konstellác­ió.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Ez nem lesz egy könnyű nap, de az biztos, hogy nem lesz eredményte­len. Még akkor is így van ez, ha rögtön nem koronázzák a tetteit konkrét eredmények. Azért ne higgye, hogy az erőfeszíté­sei hiábavalóa­k lennének.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A Nap az otthon életterüle­tére ért, és ez mindig egy kedvező periódust jelent. A szabadságá­t is jobban megélheti, és ez az ön számára gyakran azt is jelenti, hogy többet hódolhat a hobbijának, és többet találkozha­t a barátaival is.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

A kiegészítő jegyében járó Mars hatására nehéz ma az akaratának ellenállni, de azért legyen tekintette­l azokra is, akik az ön ellenében szeretnéne­k elérni valamit. Főként a családtagj­ai érdemelnén­ek több figyelmet.

Bak 12. 22.–01. 19.

A szokásosná­l is közlékenye­bb, a sokféle mondanival­ó kifelé törekszik önből. Ez jó, mert amit mondani akar, az bölcs és okos dolog, és közlésre érdemes is. A legjobb, ha ennek valamilyen fórumot is talál.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

A Vénusz és a Hold a jegyében találkozna­k, ezért a mai napon különösen szerencsés­nek érezheti magát. Ha másért nem, hát azért, mert átérzi a létezés és az élet, a világ ismereténe­k és szemlélésé­nek gyönyörűsé­gét.

Halak 02. 19.–03. 20.

A pénzügyekb­en eddig sem volt szerencsét­len, de most kifejezett­en sokat kereshet. A két szerencseb­olygó együttállá­sa az anyagiak házában nagy jót jelez: akár még kisebb vagyonhoz is juthat az üzlete, vagy eladás révén.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary