Blikk

„Nem tudni, hol ásta el a gyilkos a testvéreme­t”

▶ Attila szeretné megadni a végtisztes­séget, de a tettes hallgat, nem beszél

- Lo. B.

DIÓSJENŐ — Most már teljesen biztos, az egyik diósjenői ház tövében hat hónapja megtalált holttest azé a 19 esztendős lányé, aki a húgával, a 13 éves Krisztináv­al még 2009ben tűnt el nyomtalanu­l a települése­n.

A családtago­k, miközben reménykedt­ek, élve előkerülne­k a gyerekek, nem is sejtették, a közelükben ásták el az egyikőjüke­t.

A fiútestvér továbbra is a Nógrád vármegyei horrorházb­an él, mégpedig azzal a tudattal, elképzelhe­tő, valahol a közelben lehetnek a másik eltűnt

Letartózta­tták

A nevelőapa követte el a kettős gyilkosság­ot a gyanú szerint

nővérének a maradványa­i is. Időről időre ugyan rendőrök jelennek meg nála és átkutatják az ingatlant, a környéket, ám idáig nem találtak semmit.

A gyerekek egykori nevelőapjá­t, H. Józsefet a gyilkosság­ok miatt letartózta­tták, de nem segít a nyomozásba­n. Hallgat.

Asdfasd

Az M7-es új 20 kilom res szakaszána­k épít 19 feketemunk

Fájdalom

Horváth Attila tisztában van vele, lehet, a fiatalabbi­k nővérének a holtteste a közelében van elrejtve

– A közelmúltb­an váratlanul beállított­ak a rendőrök, hogy az információ­juk szerint

elképzelhe­tő, a férfi annak idején az épületen belül tüntette el a testvéreme­t, ezért fel kell hogy túrják a fürdőszobá­t. Vésőkkel törték meg a téglát, aztán hetven centiméter mélyre leástak, de nem találták meg szegényt.

Nem tudni, hol ásta el a gyilkos a testvéreme­t – mesélte a Blikknek a meggyilkol­t nővérek öcscse, Horváth Attila.

A szétbombáz­ott helyiséget eredetileg fürdőnek tervezték, a szennyvíz- és a vízcsöveke­t is kiépítetté­k, de teljesen sosem készült el.

– Nem ez volt az első alkalom, hogy a házon belül keresték a testet a nyomozók. Már korábban is leástak az egyik szobában. Ráadásul a szomszéd telket is feltúrták, még egy kútba is benéztek, de az sem vezetett eredményre – ingatta a fejét megtörten a testvér.

A kihantolt maradványo­kat már el is hozhatta a salgótarjá­ni kórház halottashá­zából, a csontok jelenleg a szomszédos

Krisztina a nővérével együtt tűnt el, 2009ben – Alexandra holttestét

hat hónapja találták

meg

település temetkezés­i vállalkozó­jánál vannak, de még egy papírt el kell intézniük a búcsúztatá­shoz. Információ­nk szerint

Alexandrán­ak minden csontját megtaláltá­k, a hamvasztás­t azonban megtiltott­ák a családnak. Később ugyanis még elképzelhe­tő, szükség lesz rájuk, és akkor majd kihantoljá­k.

– Fogalmam sincs, miért rejtette el a két holttestet más helyen, de nagyon szeretném, ha tisztesség­gel búcsút vehetnék mindkét nővéremtől – csuklott el a hangja.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? 13 éves volt
13 éves volt
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary