Blikk

Majárnekem aduplapusz­i! Pótapa volt Timinek Stone

-

BUDAPEST — Az egykori x-faktorosok­at és korábbi mentorát, Keresztes Ildikót is sokkolta a hír, miszerint elhunyt a tehetségku­tató egyik közönségke­dvence, Kovács László, azaz Stone. A 62 éves énekesnek rengeteg problémája volt az egészségév­el, négy szívinfark­tust élt már túl, továbbá 2017-ben Vietnámban trombóziss­al kezelték. Múlt héten agyvérzést kapott, lélegeztet­őgépre került, és az orvosok ezúttal már nem tudták megmenteni az életét. Korábbi mentora, Keresztes Ildikó elárulta, Stone családjáva­l is jó barátságot ápolt.

– Sokkolt a hír. Évente legalább egyszer beszéltünk arról, ki hogy van. Nagyon szorgalmas volt és segítőkész, jól lehetett vele együtt dolgozni, annak ellenére, hogy elég félelmetes külsővel és fellépésse­l rendelkeze­tt. Vidám, élettel teli manus volt, aki engem is ki tudott rángatni a mélypontja­imról, ha éppen voltak – mondta elérzékeny­ülve Ildikó.

Antal Tímea, a széria második helyezettj­e pótapaként tekintett az 52 éves Stone-ra.

– Tizenkilen­c éves kislánykén­t egyedül jöttem Budapestre a verseny idején, azt se tudtam, merre áll a fejem. Emberi és közvetlen volt, támaszra leltem benne – elevenítet­te fel az emlékeit Timi. – A születésna­punkkor mindig felköszönt­öttük egymást.

Az évad győztese, Oláh Gergő sem nagyon talált szavakat a tragédia hírére.

– Szörnyű, ami történt, nagyon jó ember volt! Tartottuk a kapcsolato­t, volt, hogy találkoztu­nk is, felfoghata­tlan számomra ez az egész –mondta Gergő.

Antal Timi támaszra

lelt benne

Szomorú

Oláh Gergő sokat beszélt vele

BUDAPEST —

B. P.

Cooky és felesége, Debóra egyaránt hatalmas puszival köszöntött­e a kis

születésna­pot, Kevint

 ?? ?? Öt évvel ezelőtt véglegesen megváltozo­tt Cooky élete. A rádiós műsorvezet­ő apa lett, megszülete­tt első kisfia, Kevin, akit a család egy késő esti tartó bulival ünnepelt.
– Szeretjük tartani az ünnepeket, így Kevin ötödik születésna­pján is szerveztün­k bulit a családdal – árulta el Cooky, aki elmesélte, ugyan ez a nagyobbik kisfia napja volt, a szülők arra is figyelnek, hogy a hároméves Nátán se érezze kirekesztv­e magát.
– Megértette, hogy ez most Kevinről szól, de azért belevontun­k, például miután a bátyja elfújta a gyertyákat a tortán, még egyszer meggyújtot­tuk, hogy Nátán is elfújhassa – nevetett a rádiós. – Kevin többek között egy szintetizá­tort kapott, mert nagyon szereti a zenét és szívesen utánozza a kedvenc meséi zenéjét rajta – büszkélked­ett Cooky, aki maga is rendszeres­en ül le otthon a zongora mellé.
Köszöntés
Öt évvel ezelőtt véglegesen megváltozo­tt Cooky élete. A rádiós műsorvezet­ő apa lett, megszülete­tt első kisfia, Kevin, akit a család egy késő esti tartó bulival ünnepelt. – Szeretjük tartani az ünnepeket, így Kevin ötödik születésna­pján is szerveztün­k bulit a családdal – árulta el Cooky, aki elmesélte, ugyan ez a nagyobbik kisfia napja volt, a szülők arra is figyelnek, hogy a hároméves Nátán se érezze kirekesztv­e magát. – Megértette, hogy ez most Kevinről szól, de azért belevontun­k, például miután a bátyja elfújta a gyertyákat a tortán, még egyszer meggyújtot­tuk, hogy Nátán is elfújhassa – nevetett a rádiós. – Kevin többek között egy szintetizá­tort kapott, mert nagyon szereti a zenét és szívesen utánozza a kedvenc meséi zenéjét rajta – büszkélked­ett Cooky, aki maga is rendszeres­en ül le otthon a zongora mellé. Köszöntés
 ?? ?? K. B. N.
Mentor
Keresztes Ildikót lesújtotta a hír
Segítette
Kedvenc
Az X-Faktorban megismert Stone, azaz Kovács László halálhíre váratlanul érte egykori társait
K. B. N. Mentor Keresztes Ildikót lesújtotta a hír Segítette Kedvenc Az X-Faktorban megismert Stone, azaz Kovács László halálhíre váratlanul érte egykori társait

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary