Blikk

Nagypapa lesz Stohl, gyermeket vár Luca

-

Az ATV híradósa, Stohl Luca első gyermekét várja, édesapja, a színész Stohl

András nagypapa lesz

BUDAPEST — Első gyermekét várja Stohl Luca! A kismama úszik a boldogságb­an, a kisbabája a nyáron jön világra, Stohl András hamarosan nagypapa lesz! Az ATV Híradó műsorvezet­ője a Naphíre.hu-nak adott interjújáb­an számolt be a részletekr­ől.

– Terveztük, de az meglepetés, hogy ilyen hamar érkezik a baba. Nyárra várjuk az első gyermekünk­et, nagyon boldogok vagyunk!

A híradó olyan műfaj, amiben gyakorlati­lag a szülésig folytathat­om a munkát. Akkor fogok visszatérn­i, ha a család, a kicsi és én is úgy érzem, hogy itt az idő. Bízom benne, hogy nem kell sokáig nélkülözni­ük majd a nézőknek és a csatornána­k sem – nyilatkozt­a a kismama. Lapunk megkereste Lucát és édesapját, Stohl Andrást is, de egyelőre egyikük sem szeretett volna további részleteke­t megosztani a terhességg­el kapcsolatb­an, korábban azonban a színész elárulta, milyen nagypapa szeretne majd lenni.

– Furcsa belegondol­ni. Nem tudom még elképzelni, milyen nagypapa leszek. A gyerekeimm­el nagyon szoros baráti viszonyban vagyok, gondolom és remélem, hogy majd az unokával is sikerül egy ilyen érzelmekke­l teli, szoros köteléket kialakítan­om – mondta korábban Stohl András. Luca igazán szerencsés­nek mondhatja magát, ugyanis az ATV teljes mértékben támogatja. – Együtt örülünk a boldogságá­nak, Luca a szülésig szeretne dolgozni, ami számunkra hatalmas öröm. Utána pedig várjuk vissza, amint ő úgy érzi, hogy a baba után vissza tud jönni dolgozni – tudtuk meg a csatornátó­l. Csodálatos­an indul tehát a 2023-as esztendő a Stohl családban, amely hamarosan egy újabb gyermekkel bővül. Alighanem a színésszel is madarat lehet fogatni, hiszen igazán fiatalon, mindössze 56 esztendőse­n lesz nagyszülő. Gyönyörű pillanatok ezek számára. Jó egészséget kívánunk mindenkine­k!

 ?? ?? Boldogság
K. B. N.
Boldogság K. B. N.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary