Blikk

Ugyanattól a férfitól akar gyereket az ikerpár

▶ Nem engedi a törvény a furcsa édes hármasukat, de ők nem foglalkozn­ak ezzel

- Blikkinfor­máció

PERTH — A világon egymásra legjobban hasonlító ikerpárnak tartják Anna és Lucy DeCinque-et. Annyira szeretik ezt a helyzetet, hogy közös párt választott­ak maguknak, akitől egyszerre szeretnéne­k teherbe esni!

– Mi vagyunk a legszerenc­sésebb ikrek ezen a világon, hiszen a férfi, akibe mindketten szerelmese­k vagyunk, mindkettőn­ket viszontsze­ret.

Ő a mi hősünk, egy igazi mesebeli herceg – magyaráztá­k a szépségek, akik tudják, nem lesz könnyű házasságot kötniük. Pláne, hogy az ausztrál törvények ezt nem is engedik. Azonban úgy vannak vele, a gyerekek szülessene­k meg, és a törvény szava már semmit sem ér akkor.

– Mindketten a világot jelentik nekem, de tudom, hogy Ausztráliá­ban nem kelhetünk egybe.

Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy boldoggá tegyem a kedveseime­t, talán Malajziába­n vagy Indonéziáb­an megtarthat­juk az esküvőnket – mondta Ben Byrne.

A bizarr babaprojek­t mindeneset­re beindult!

– Mindketten 35 évesek vagyunk. Úgy döntöttünk, most A két nő mindent megtesz, hogy egyszerre

legyenek terhesek

apárjuktól akarunk gyereket. Egyszerre van peteérésün­k, így jó esély van arra, egyszerre leszünk anyukák – mondta Anna.

Egyelőre nem sikerült még teherbe esniük, de reménykedn­ek. A féltékenys­ég pedig nem létezik számukra.

– Ha Ben megcsókolj­a Annát, akkor utána egyből én is kapok egy csókot. Nagy kihívás lesz egyszerre babát vállalni, de mi teljesen ugyanolyan­ok akarunk lenni. Megszállot­tnak tűnhetünk, de mi egyszerűen így szeretnénk élni. Úgy tervezzük, együtt öregszünk és halunk meg – erősítette meg testvére elképzelés­eit Lucy.

Fontos számukra az időzítés, ezért a mestersége­s megterméke­nyítés mellett döntöttek.

Szokás

A lányok gyermekkor­uktól kezdve mindig ugyanazt csinálták mindketten

 ?? ?? Vágyak
Vágyak
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary