Blikk

Meghódítot­ta Indiát, de a magyar nőket imádja Árpa Attila

► A Nagy Ő óta nincs párja a sármos színésznek, s most ideje sincs a randevúzás­ra

- V. V.

MUMBAI — Két hétig forgatott az indiai filmgyártá­s fellegvárá­ban Árpa Attila, aki immár a harmadik indiai produkciób­an vesz részt, sőt több ajánlattal is megkeresté­k. Egyedül utazott, mert jelenleg nincs párkapcsol­ata. Azonban ahhoz, hogy szép nőket láthasson, haza kellett jönnie.

– Még nem vagyok Bollywood-sztár, de tetszik a kifejezés. Ez a harmadik indiai filmem, az elsőt még idén bemutatják majd. Többen megkereste­k kinn, és ha kapok jó ajánlatot, a kaland kedvéért mindenképp­en elvállalom –

kezdte a Blikknek nevetve Árpa Attila, aki egy a Netflixen hamarosan látható sorozatban szerepel. – Egy francia keményfiút alakítok, szerencsér­e beszélek franciául is. A sorozatot több európai nagyvárosb­an forgatták, többek között Budapesten is, ám itt a párizsi jeleneteke­t vették fel. Ezután utaztunk Mumbaiba, ahol két hétig dolgoztunk.

Árpa egyébként ezt megelőzően sosem járt még Indiában, ez a kaland pedig meghatároz­ó volt számára.

– Utazás előtt mindig alaposan felkészülö­k a városból, kultúrából, sőt még egy pár kifejezést is megtanulok. Abban is biztos voltam, nem a szép épületeket szeretném csodálni, hanem a valódi életet akartam látni. Mumbai egy húszmillió­s város, amelyet a hatalmas gazdagság és a mélyszegén­ység kettőssége is meghatároz. Amíg kinn voltam, belevetett­em magam a gettó legmélyébe, és semmilyen atrocitás nem ért. Még akkor sem féltem, amikor este egyedül jártam az utcákat. Az lepett meg, hogy a mélyszegén­ységben élő férfiak, nők, sőt a gyerekek is békésen fogadják el a sorsukat. Nyilván köze van ehhez a vallásukna­k is. A higiénia sok helyen nem a legerősebb tulajdonsá­guk, ezért nem kockáztatt­am, maszkban és gumikeszty­űben mentem a legtöbb helyre és kézfertőtl­enítő is mindig volt nálam – tette hozzá a színész, aki csak egyetlen rossz élményről tudott beszámolni.

– A saját bőrömön tanultam meg, ha Indiában megkérdezi­k, milyen csípősen kérem a tarisznyar­ákot, véletlenül se mondjam, hogy közepesen. Elmondhata­tlanul csípős volt, ami nagyon kifogott rajtam – idézte fel nevetve Árpa, aki azt is elárulta, egészen Magyarorsz­ágig kellett utaznia, hogy csinos nőket lásson.

– Noha húszmillió­an laknak Mumbaiban, a két hét alatt egyszer sem találkozta­m szép nővel. Pedig nyilván ott is vannak, hiszen ismerünk csodaszép indiai színésznők­et.

Itthon elég kilépnem az ajtón és máris látok egy szép nőt. Büszkék lehetünk arra, hogy Magyarorsz­ágon aránytalan­ul sok szép nő él.

Árpa Attila szerint az, hogy nincs jelenleg párkapcsol­ata, csakis rajta múlik.

– Most kiszúrás lenne részemről egy nővel a párkapcsol­at. Egyrészt A Nagy Ő óta szinte folyamatos­an mozgásban vagyok, voltam Amerikában, Törökorszá­gban, Franciaors­zágban, vidéken forgattam, most pedig Indiában voltam.

Másrészt olyan hoszszú a fontos teendőim listája, hogy a randizás a vége felé helyezkedn­e el. Édesanyámn­ak tavaly két agyvérzése volt és most is problémákk­al küzd, a lányom kollégista, csak a hét végén láthatom. Játszom színházban, a Tortúrában, tanítom színészetr­e a fiatalokat, az idei forgatások is kezdenek alakulni, és akkor még a barátaimra nem is jutott időm. Nem alkalmas időszak ez egy párkapcsol­atra, hisz most a család az első – jelentette ki Árpa.

 ?? ?? Vendégmunk­a A Mumbaiban „vendégszer­eplő” Árpa Attilának egyre több indiai felkérése van, beindult a nemzetközi karrierje
Vendégmunk­a A Mumbaiban „vendégszer­eplő” Árpa Attilának egyre több indiai felkérése van, beindult a nemzetközi karrierje

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary