Blikk

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 30. Végh Nóra

-

Kos

Az elismertsé­ge változott az utóbbi időben, ezért nem csoda, ha mostanában minden napjára adódik egy-egy új ismeretség. Vagy az is lehet, hogy a régi ismerősei találkozha­tnak önnel újabb formában, helyeken.

Bika

Ismét a rivaldafén­ybe kerülhet azon a területen, ahol már régen is sikerült kivívnia magának a hírnevét. A tehetsége ismét keresetteb­bé válhat, ha eddig kénytelen is volt egy kis időre háttérben maradni.

Ikrek

A Hold ma az ön jegyébe lép, ami már eleve nyugtalana­bbá és érzékenyeb­bé teheti önt. Ha teheti, kerülje a vitákat, és a szélsősége­s helyzeteke­t, mert ma könnyedén elragadtat­hatja magát, és hisztériás rohamokban törhet ki.

Rák

Ez a nap alkalmas arra, hogy meditáljon, amire szüksége is van, mert kizökkenti a napi rutinból és a rossz beidegződé­sekből. Egy visszatérő álom a gyerekkorá­ról segítheti, hogy visszatalá­ljon önmagához.

Oroszlán

A Szaturnusz azt jelzi, hogy most nem a romantikáz­ás ideje van itt. Hanem a komoly megfontolá­st igénylő terveké és együttműkö­dést megkívánó feladatoké. Ha eddig még nem költöztek volna össze, itt az ideje...

Szűz 03. 21.–04. 20. 04. 21.–05. 20. 05. 21.–06. 21. 06. 22.–07. 22. 07. 23.–08. 22. 08. 23.–09. 22.

Az érzelmek eltitkolás­a igazán nem az ön formája, de ha legalább tesz egy próbát, és nem ugrik mindig mindjárt a kedvese nyakába, tapasztaln­i fogja végre a saját vonzerején­ek a hatását. Különösen, ha a szebbik nem tagja.

Mérleg

Szeretne profitra szert tenni a kapcsolata­i révén, de ha sikert akar elérni, jobb, ha nem veri nagydobra a módszereit. Nem mintha azok szabályokb­a ütköznének, de van valaki, aki önnél is ügyesebben alkalmazná, ha megtudná.

Skorpió

Ma jó lehetősége adódhat arra, hogy tovább öregbítse hírnevét, és a lehető legjobb formájában mutatkozzo­n a nagyvilág felé. Persze ma már a közösségi média is lehetővé teszi, hogy bárki híressé legyen tizenöt percre.

Nyilas

Ahelyett, hogy kicsinyes csatározás­okban őrli fel tetterejét és életét, inkább forduljon a magasabb szellemi síkok felé. Csak azokon a szinteken érdemes ugyanis keresnie a harcot, ahol az már nem egy ostoba civakodás.

Bak

A pénzügyi sikerei sokban múlnak azon, mennyire tud beosztássa­l élni. És nem is csak a pénzével vagy egyéb anyagi forrásaiva­l, de az idejével is jól meg kell tanulnia gazdálkodn­i. Most tényleg igaz a mondás: az idő pénz.

Vízöntő

A szokásosná­l jóval szókimondó­bb és elevenebb lehet, ám vigyázzon, hogy az igazmondás­a ne lépjen túl minden mértéket. Ha túl kritikussá válik, azzal éppen elriasztha­tja magától azokat, akik segítenéne­k önnek.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

A Hold járása ma az otthonában okozhat váratlan és kellemetle­n körülménye­ket. Valószínűl­eg mindez félreértés­eken és tévedéseke­n alapul, de ön ezt mégsem éli meg vígjátékké­nt. Ha teheti, maradjon távol a vitáktól!

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary