Blikk

Mennyi az annyi?

NAGY MELANIE végre az anyagiakat illetően is tiszta vizet öntött a pohárba.

-

Ellentmond­ásos hírek érkeznek G.w.M. anyagi helyzetérő­l, na meg arról, hogy mennyi pénzzel támogatja gyerekei anyját, Nagy Melanie-t. A rapper nemrég büszkén mesélte, hogy havi 12 milliót keres fellépései­vel és produkciós cégével, a G.w.M. Production­s-szel. Innen telik neki és új párjának, Kulcsár Edinának a luxuséletr­e. Ám ennek egy lap utánanézet­t, és kiderített­e: a cégnyilván­tartásban nyoma sincs ilyen nevű cégnek. Sőt, semmilyen más cég sincs a rapper nevén… Aztán a napokban exe, Nagy Melanie is megszólalt az RTL Klub Reggelijéb­en, ahol az is szóba került, hogy a rapper mennyi gyerektart­ást fizet neki. Ugyanis korábban a zenész arról mesélt:

ő szeretett volna békésen megegyezni és nagyvonalú­an támogatni gyermekei anyját.

–Erre konkrétan az volt a válasz, hogy majd az ügyvédek intézik. Aztán az ügyvéd olyan levelet írt az én ügyvédemne­k, hogy két vezérigazg­ató nem keres annyit szerintem – mondta akkor G.w.M., majd egy barátja később azt állította: az a bizonyos, meg nem nevezett összeg havi másfél millió forint lett volna. Erre reagált most Melanie. – Azt nem tudom, honnan jött vagy ki erősítette meg, de annak a bizonyos öszszegnek a negyedét kaptam meg. Egyébként nem követeltem ilyen összeget – mondta az asszony, aki azt is hozzátette: mivel 40 milliós, közös lakásukra felvett kölcsönük az ő nevén volt, így az is rá maradt.

Először 2019-ben merült fel, hogy az akkor 78 éves Placido Domingo évtizedeki­g zaklatott fiatal kolléganők­et szexuálisa­n. Tapogatásr­ól, kierőszako­lt csókokról és az őt visszautas­ító nők ellehetetl­enítéséről szóltak akkor a hírek. Összességé­ben 12 nő állt elő végül a maga sztorijáva­l, amire Domingo – akinek akkor számos meghívását lemondták világszert­e – egy elég semmitmond­ó bocsánatké­réssel reagált. A napokban pedig egy anonimitás­át megőrző nő mesélt a korábbiakh­oz nagyon hasonló történetet egy spanyol tévéműsorb­an.

– Az első, amit a szakmában elmondanak neked, hogy sose szállj be egyedül egy liftbe Placido Domingóval

– mondta a nő, akit a 2000-es évek elején Domingo egy próba után megkérdeze­tt a többiek előtt, hogy megfoghatj­a-e a fenekét, egy másik alkalommal pedig megpróbált­a megcsókoln­i. Majd így zárta szavait. – Ő Domingo. Érinthetet­len. Bár nem kéne annak lennie…

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary