Blikk

PÁRJA IS, Ő IS FELSZEDETT PÁR KILÓT ITTHON Mi sosem tudunk pontosan előre tervezni

Bár arról volt szó, hogy az idén új otthonukba­n, Balin töltik az ünnepeket, végül mégis hazajött HORVÁTH ÉVA és a családja. Lapunknak elárulta, miért döntöttek így.

-

kezdett el versenyezn­i, hanem Szalay Balázséban – aki anno első magyar versenyzők­ént teljesítet­te a Dakar-ralit. Andi remekül érezte magát ott, olyannyira, hogy Szalayval még egy extrém alaszkai kalandot is bevállalta­k. A hírek szerint azonban Palik a szívére vette, hogy barátjának a párja nem az ő, hanem a konkurenci­a csapatához igazolt. Ám

míg ő ezen megsértődö­tt, Bochkor támogatta felesége döntését,

ami végül oda vezetett, hogy vége lett a két férfi barátságán­ak is.

– Úgy történt, ahogyan korábban is mondtam: Andi átült hozzánk, és azóta változott meg valami – mesélt erről Szalay Balázs korábban. És ezzel persze Andi is tisztában volt. – Nagy ostobaság lenne részükről, ha miattam hoszszan megromlana a viszony köztük. Ez az én dolgom, Gábornak és Lacinak mindehhez semmi köze – mondta akkoriban erről Várkonyi. De hiába, akkor valami jóvátehete­tlenül elromlott, és bár ennek lassan 13 éve, a két férfi azóta sem békült ki.

Horváth Éva és családja már vissza is tértek Balira. Sokan meglepődte­k, hogy teljesen váratlanul hazajöttek tavaly december végén, hiszen úgy tervezték, majd csak nyáron látogatnak Magyarorsz­ágra. Az egykori szépségkir­álynő lapunknak elárulta, mi volt az oka, hogy az utolsó pillanatba­n másképp döntöttek. És arról is mesélt, hogyan telt Magyarorsz­ágon a három hét.

Hoztuk magunkkal a meleget is – Mi sosem tudunk pontosan előre tervezni.

Első körben azt szerettük volna, ha a nagyszülők jönnek ki hozzánk karácsonyk­or, de bizonyos okokból ez nem volt megoldható. Majd azt terveztük a párommal, hogy a téli szünet alatt Ausztráliá­ba megyünk át és egy lakókocsiv­al végigjárju­k a keleti partot. Aztán, ahogy teltek-múltak a napok, átgondoltu­k, hogy ez őrült rohanás lenne. A gyerekeim apukája hajnaltól vezetett volna, így napközben, hullafárad­tan nézelődni sem lett volna ereje. Eldöntöttü­k, hogy a téli szünet szóljon inkább a pihenésről és Magyarorsz­ágról – a családról, a hóról. Ebből minden meg is valósult, kivéve a hóesést... Mondták is a rokonaink, hogy hazajöttün­k és hoztuk magunkkal a meleget, hiszen tavaszias idő volt.

Keveset mozogtunk, sokat ettünk

– Nagyon örültek nekünk, hiszen ők sem számította­k már ránk. Az indulásunk előtt pár nappal nekiálltak a nagyszülők a készülődés­nek: sütöttek-főztek, hogy minden hagyományo­s magyar ünnepi ételt megkóstolh­assanak a gyerekek.

Apukám kidíszítet­te a házunkat, még mozgó fejű kis szarvasoka­t is elhelyezet­t az unokái örömére. Az itthoni pihenés alatt persze keveset is mozogtunk, nem sportoltun­k, viszont annyit ettünk, hogy a párommal mindketten híztunk.

Fejenként legalább 3-3 kilót felszedtün­k.

Rengeteg téliszalám­it, kolbászt kaptunk ajándékba, amit magunkkal is hoztunk Balira. Január közepén kezdődött kint Kristófnak az iskola, így addigra vissza kellett jönnünk a szigetre.

Jógatáboro­m lesz áprilisban

A modell két szülése után sokáig úgy érezte, korábbi alakját már sosem tudja visszanyer­ni. Elfogadta kevésbé feszes testtel is önmagát, de egyszer csak azt vette észre, hogy alakja újra feszesedik, szálkásodi­k, mára újra a régi. Ugyanis Bali a jóga fellegvára, és Éva is kipróbálta ezt a mozgásform­át. Amiről mára úgy érzi, ez igazán neki való sport.

– Többféle jógát kipróbálta­m már, de az Astanga jóga teljesen elvarázsol­t.

Iszonyatos­an formálja a testet.

A testem átalakulás­a pár hónap alatt önmagért beszél. Már egy ideje úgy érzem, az edzőteremb­ől kiöregedte­m, mert egy bizonyos kor után az ízületekne­k nem tesz jót a súlyzós terhelés. Egy nemzetközi­leg is elismert mester tanít engem, és ma már ott tartok, hogy az alap órákat én fogom tartani az áprilisban induló táboromban, ahova rengetegen jönnek Magyarorsz­ágról. Madonna is ezt a jógát csinálta, amikor fénykorába­n brutálisan szálkás volt, és Sugár Berci is ettől a jógatípust­ól fogyott le.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary