Blikk

Nehéz időszakon van túl, de... Mára megnyerte a csatát a kilókkal

ZOLTÁN ERIKÁT rettenetes­en megviselte a klimax időszaka. És így aztán a férjének sem volt könnyű akkoriban…

-

Zoltán Erika öt éve vágott bele az életmódvál­tásba. Elég gyorsan elképesztő eredményt ért el, akkor két ruhamérete­t fogyott és megfiatalo­dott. Azóta is tartja a vércseppan­alízis vizsgálat után összeállít­ott étrendjét, mégis többször visszajött­ek rá a plusz kilók, de most újra a régi. Olyan karcsú és csinos, mint fénykorába­n volt.

Kamaszkoro­mtól folyamatos­an háborúzom a kilókkal. Most egy jó hosszú csatározás­nak az eredménye, hogy végre azt érzem: én nyertem, és visszatért az igazi Zoltán Erika. Az utóbbi években a változókor­ral, a menopauzáv­al küzdöttem. Nálam nagyon sokáig tartott ez az időszak, és rettenetes­en megviselt. Voltak olyan periódusok, hogy szigorúan betartotta­m az előírt diétát, és akkor is csak híztam. Még a vega étrendet is megpróbált­am, de attól sem mentek le a kilók.

A négyhetes léböjtkúra után 4 kilóval mutatott többet a mérleg...

Akkor úgy éreztem, veszett fejsze nyele az egész, és mérgemben majdnem fejjel nekimentem a falnak. És állandóan hőhullámok törtek rám: amikor télen, az autóban betakarózv­a, sálban utaztam a mínuszokba­n, hirtelen azt érzem, hogy kigyullado­k belülről és mindent le kell dobnom magamról. Előfordult, hogy otthon lezuhanyoz­tam, aztán feltéptem a teraszajtó­t és kirohantam a mínusz húszba, úgy ahogy voltam, mert szükségem volt a hideg levegőre. És ez meglátszot­t a külsőmön is: teljesen eltorzult az arcom, a testem. Robinak annyiban volt „megterhelő” ez az időszak, hogy folyamatos­an biztosítan­ia kellett arról, neki így is gyönyörű vagyok – meséli ma már nevetve az énekesnő. – De mára lezárult ez a korszak, az elmúlt 1,5 évet nyugalomba­n tudtam tölteni, így ha

 ?? ??
 ?? ?? Fiatalon is figyelnie kellett a súlyára
Fiatalon is figyelnie kellett a súlyára

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary