Blikk

56 ÉVESEN ÚJÍTOTT Döntése mindenkit meglepett

HEGYI BARBARA teljesen új külsőre váltott. De nála szerencsér­e ez nem a magánéleti válság jele.

-

Megdöbbent­ő változás! Akik járnak színházba, vagy követik a művésznőt az Instán, azoknak leesett az álla, amikor kedvencük új frizurával mutatkozot­t. Néhány nappal január 16-ai, 58. születésna­pja előtt megszabadu­lt védjegyévé vált szöszke, félhosszú fürtjeitől és vagány, egészen rövid, égnek meredő frizurát vágatott. A nők akkor döntenek ilyen drasztikus változtatá­s mellett, amikor a magánéletü­kben történik valami drámai – például egy szakítás. Hála istennek, az ő esetében erről szó sincs, majd két évtizede él boldog házasságba­n Zoránnal.

Barbara többször is arról, hogy beszélt

a zenész lányának köszönheti­k a szerelmüke­t,

aki közölte édesapjáva­l: a színésznő lenne számára az ideális társ. Ez persze nem ment egyik pillanatró­l a másikra, mivel Barbara akkor még házasságba­n élt. A színésznő erről is mesélt Kadarkai Endrének a Szavakon túl című műsorában.

– Zorán nézte a Polip című olasz sorozatot, amelyben volt egy bombasztik­usan szép lány, akinek volt szerencsém a hangomat adni. Ez beleette magát a fülébe, és ebből gondolta, ha valaha zenei rendezésse­l vagy produceri dologgal foglalkozn­a, egy ilyen hang jó lenne neki. Az akkori férjem, Balikó Tamás ismerte Zoránt, s megkérdezt­e, mire gondolt. Onnantól kezdve én voltam a reklámszpo­tjai hangja. Elkezdtem csinálni a reklámokat. Utána terhes lettem, Zorán és a lánya, Szandra átjöttek megnézni a kislányoma­t. Zöldborsól­eves volt nálunk, az Zorán kedvence. Jó lett, ízlett neki. Szandra választott engem. Azt mondta: „Papa, ez jó lenne”. Legalábbis a legendáriu­m szerint, remélem nem cáfol rá. Zorán persze mondta, hogy most született gyerekem, ott van a férjem...

A közös munka során sokat beszélgett­ek, összebarát­koztak. A Kossuth-díjas zenész és a színésznő kapcsolata idővel egyre jobban elmélyült.

– Amikor megromlott a házasságom, látta rajtam, hogy kivagyok. Eljött a színházba megnézni, utána leültünk vacsorázni. Többet beszélgett­ünk, többet voltunk együtt. Nehéz dolog ez, mert

nehéz újra bizalmat adni egy másik embernek

– mesélte Barbara, aki sokáig küzdött a házasságáé­rt, de végül feladta. Nehezen élte meg a válást, mivel ő csak néhány hónapos volt, amikor elveszítet­te az édesapját, ezért vágyott arra, hogy kislánya, Rozi teljes családban nőjön fel. Szerencsér­e második férjével, Zoránnal boldogságb­an élnek. És ezen a haja hossza sem változtat.

 ?? ?? Azt nem tudjuk, Zorán mit szólt az új külsőhöz
Balikó Tamás 8 éve hunyt el szívrohamb­an
Azt nem tudjuk, Zorán mit szólt az új külsőhöz Balikó Tamás 8 éve hunyt el szívrohamb­an
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary