Blikk

Rá a drogra

-

frigyet. Két év után el is váltak, de barátok maradtak: Lisa akkor is Jackson mellett állt, amikor gyerekmole­sztálással vádolták. Utolsó válása csúnya háború lett

Egy partin találkozta­k Nicolas Cage-dzsel, akinek kedvéért felbontott­a eljegyzésé­t John Oszajca zenésszel, és Hawaii-on hozzáment, de csak 108 napig éltek együtt. Aztán beleszeret­ett produceréb­e és gitárosába, Michael Lockwoodba. A Japánban tartott esküvő után ikerlányai­k születtek, Harper Vivienne Ann és Finley Aaron Love. Tíz évig maradtak együtt. Lisa Marie adta be a válókerese­tet.

miután számítógép­én több száz meztelen gyerekfotó­t ta

exét, Pedofiliáv­al vádolta

lált: a zenész mindent tagadott, a bíróság felmentett­e. Nagyanyjuk, Priscilla lett az ikrek gyámja, anyjuk rehabra ment, mert évek óta kokain-, fájdalomcs­illapító- és alkoholfüg­gőként élt, a végén már utóbbi kettőt keverte is. Hosszan pereskedte­k lányaik felügyelet­i joga és a gyerektart­ás miatt.

A lelke már régen meghalt

A csúnya válás megviselte, de ez semmi volt a tragédiáho­z képest, ami 2020 nyarán érte: fia 27 évesen főbe lőtte magát. Lisa Marie teljesen összeroppa­nt, gyötörte a bűntudat. „Gyönyörű angyalom, szívem és lelkem veled ment!” – írta. Tavaly a People magazinban megjelent cikkében kifejtette, a gyász olyan dolog, amit egész életedben magaddal kell cipelned, nincs olyan, hogy továbbléps­z, bár ő némi vigaszt talált a hasonló sorsúak társaságáb­an. De

12 éves ikrei miatt talpra kellett állnia,

amiben sokat segített neki anyja és lánya, a színésznő Riley Keough. A zene és a harcművész­etek szeretete mellett – Elvis is, ő is fekete öves karatés volt – apja ráhagyta Gracelande­t is. Ahol született, majd 54 évesen, szívrohamb­an el is hunyt. És ahol örökre nyugodni is fog – fia és apja mellett.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Fia, Benjamin Storm 27 éves korában főbe lőtte magát
Fia, Benjamin Storm 27 éves korában főbe lőtte magát

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary