Blikk

Rubint Réka csipet ültetne a gyerekeibe

► Szülőként meglehetős­en aggodalmas­kodó típus Réka és Schobert Norbi is

- B. P.

BUDAPEST — Aki egyszer családalap­ításra adja a fejét, annak fel kell készülnie az életen át tartó aggódásra. Legalábbis ezt gondolja Rubint Réka, aki ha tehette volna, nyomkövető csipet ültetett volna a gyerekeibe, hogy a szintén sokat aggodalmas­kodó férjével, Schobert Norberttel mindig tudják, merre jár a 19 éves Lara, a 17 éves Norbi vagy a 12 éves Zalán.

– Amikor gyermeket vállalsz, akkor nem méred fel, hogy innentől kezdve egy életen át, amíg élsz, aggódsz.

Mindegy, hogy a gyereked kétéves, tizenkettő, huszonkett­ő vagy ötvenkettő – kezdte Réka, aki bevallotta, bizony egy mobilos lokátor applikáció­val folyamatos­an figyeli a gyerekeit.

A fitneszedz­ő-üzletasszo­ny a Blikk TV Címlapszto­ri című adásának felvételén azt is elárulta, páni félelem képes eluralkodn­i rajta, ha valamelyik csemetéje nem reagál egy üzenetére vagy hívására.

– Mindenkiné­l van lokátor, de ha tehetném, csipet ültetnék beléjük – jelentette ki Réka.

– Amikor nem érem el valamelyik gyereket, addig kutatok, amíg meg nem találom, hogy kivel van, és hívom azt az embert.

Persze ilyenkor már úgy veszik fel, hogy anya, lemerültem, már töltőn van a telefonom – mesélte mosolyogva az aggódó anyuka, aki szerint a gyerekeine­k nincs baja ezzel, hiszen ők is szemmel tartják a szüleiket ugyanilyen alkalmazás­sal.

– Hihetetlen az anyai megérzés, mert mikor hívod? Biztos, hogy akkor, amikor nem elérhető. Van, hogy egy hónapig nem hívom őket, amikor elmennek este barátokkal. Aztán egy napon ráírok, és látom, hogy nincs kézbesítve az üzenet, lever a víz. Várok öt percet, hogy biztos épp nincs internet. De közben gondolkodo­m, hogy kivel is ment, hova, és akkor neki megvan az anyukája barátnőjén­ek a száma... Ráírok, elkérem anyuka számát és akkor megvannak! – árulta el a taktikát Réka, aki bevallotta: nehéz megélnie azt, hogy a nagyobbik gyermekei, főleg Lara bizony már nyitogatja a szárnyait és közel áll ahhoz, hogy kirepüljön a családi fészekből.

Ez Schobert Norbert számára sem egyszerű, aki szintén nem veszi félvállról, ha a tinik kimaradnak éjszakára.

– Tegyük fel, szombat este van, elmúlt éjfél, és még nem jött haza a két nagy gyerek… Hát be vagyunk sz.rva

– hozott fel egy példát a fitneszgur­u.

 ?? ?? Család Schobert Norbi és Réka a mai napig aggódik, ha a gyerekek (középen Norbika és Lara, jobbra Zalán) kimaradnak éjszakára
Család Schobert Norbi és Réka a mai napig aggódik, ha a gyerekek (középen Norbika és Lara, jobbra Zalán) kimaradnak éjszakára
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary