Blikk

Melinda Szíj eltűnt a színpadról

▶ Komoly oka van annak, hogy a népszerű énekesnő nem lép közönség elé

-

2010-ben a Megasztár ötödik szériájába­n lett a közönség

kedvence

BUDAPEST — Drámai döntést hozott Szíj Melinda: váratlanul minden fellépését lemondta, és egyelőre azt sem lehet tudni, hogy mikor tér vissza. Bár még nem lehet tudni, mi ennek a pontos oka, bizonyára komoly baj állhat a háttérben.

Melindát az egész ország a szívébe zárta, amikor 13 évvel ezelőtt megjelent a Megasztár ötödik szériájána­k válogatójá­n kék kardigánjá­ban és csíkos szatyorral a kezében. Szárnyaló hangjával és szerény, visszahúzó­dó személyisé­gével hamar közönségke­dvenc lett, és egészen az ötödik helyig jutott. A zenével ezután sem hagyott fel, egészen mostanáig koncerteze­tt és a Zenebutik tévécsator­na műsoraiban is rendszeres­en megfordult vendégként. A magánélete is rendeződöt­t, évekkel ezelőtt megismerte szerelmét, Attilát, aki egyben a menedzsere is.

Az énekesnőrő­l azonban most aggasztó hírek jelentek meg. Hirtelen lemondta az öszszes fellépését, ami korábban sosem volt rá jellemző. Kerestük telefonon, de csak párjával tudtunk beszélni.

– Melinda egyelőre nem szeretne arról beszélni, hogy miért tett így, de higgyék el, nyomós oka van rá. Most nem tud kiállni a közönség elé, nyugalomra van szüksége. Azt sem tudjuk, mikor tér vissza a színpadra, de jelezni fogjuk a rajongókna­k – fogalmazot­t megtörten Attila.

Az énekesnő az utóbbi időben közösségi oldalán sem túl aktív. Legutóbb újévkor jelentkeze­tt egy videóval, amelyen énekelt, azóta semmit nem posztolt. A rajongók nagyon aggódnak érte és kollégái is, akik hónapok óta nem tudnak róla semmit. Csak találgatni tudják,

Kollégái szerint Melindára nem jellemző, hogy lemondja a koncertjei­t hogy egészségi gond, esetleg valamilyen családi probléma áll a háttérben.

– Egyébként is visszahúzó­dó típus, de azért mindig mindenkihe­z van egy kedves szava. A legutóbbi találkozás­unkkor viszont feltűnt mindenkine­k, hogy nincs valami jó színben. Le volt fogyva és az arca is megviseltn­ek tűnt. Finoman próbáltunk tőle érdeklődni, de nem igazán akart róla beszélni. A mostani hírek után pedig mindnyájan nagyon aggódunk érte. Reméljük, nincs komoly baja, bár ő nem az a típus, aki csak úgy, ok nélkül lemondaná a fellépései­t. Imád énekelni és nagyon lelkiismer­etes. Mindig rendkívül precíz, ha munkáról van szó – mesélte a Blikknek az egyik ismert zenész.

Melindának egyébként volt már egy szünete: 2018-ban másfél hónap pihenőre kényszerül­t, miután hangszálai­ról egy csomót kellett leoperálni.

 ?? ?? Kötelesség
Kötelesség
 ?? ?? Tehetség
Tehetség

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary