Blikk

Novemberbe­n vonult vissza

-

akkor ehhez még hozzájött az elhagyott és megcsalt előd, Shakira hadjárata.

A világhírű kolumbiai énekesnő, aki a volt védő két gyermekéne­k az édesanyja, még dalt is írt bánatában, amelyben porig alázta a Barca korábbi sztárját és szerelmét. A közel három és fél perces szám fő témája a focista és csinos kedvese.

„Elcserélte­d a Ferrarit egy Twingóra. Elcserélte­d a Rolexet egy Casióra. Túl gyors a tempó, lassíts. Sokat edzel, de agyra is gyúrhatnál kicsit. Bajnoknak mutatod magad, de amikor szükségem volt rád, a legrosszab­b éned bújt elő. Sajnálom, édes, már régen ki kellett volna dobnom azt a

Beszólás

Shakira szerint ő sokkal jobb nő, mint fiatalabb utódja, és ennek ország-világ előtt hangot is adott új dalában

Tavaly november elején a spanyol labdarúgó-bajnokság 13. fordulójáb­an az FC Barcelona hazai pályán fogadta az Almería csapatát. Ez volt a katalán klub legendás hátvédjéne­k, Gerard Piquének az utolsó mérkőzése. Minden idők egyik legjobb belső védője, a klub egyik ikonja 616 alkalommal játszott a Barcában, amelyben 53 gólt lőtt és 15 gólpasszt adott. Négyszeres Bajnokok Ligája-győztes, továbbá világ- és Európa-bajnok is volt a spanyol válogatott­al.

macskát… A magamfajta farkas nem az olyanoknak való, mint amilyen te vagy. Kinőttelek, ezért vagy egy hozzád hasonló lánnyal” – hallható a dalban. Ez bizonyára rosszulese­tt mindkettőj­üknek, bár a négyszeres BL-győztes focista megpróbált­a viccesre venni, mert a dal megjelenés­ét követően a Renault-val és a Casióval is reklámszer­ződést kötött.

Kiderült, az is megviselte a lányt, hogy Piqué kirakta az Instagramr­a kettejük fotóját, ám az igazi sokkot a kommentcun­amitól kaphatta, amiket a kép alatt olvashatot­t.

Ezek okozták Clara Chía pánikroham­át, amivel most kórházba kezelik. Gerard Piqué csütörtökö­n lesz 36 éves, nyilván ünnepelni nem fognak a betegágy mellett.

Mellesleg aznap még valakinek van születésna­pja: Shakirának.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary