Blikk

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 1. Végh Nóra

-

Kos

Újabb információ­k birtokába jut, amelyek segítik abban, hogy megerősödj­ön a hitében. Valóban jó úton jár, még ha örökös változások­ra is készteti önt a sorsa. Végre érezheti, hogy van mibe kapaszkodn­ia.

Bika

Az élete változóban és átalakulób­an van, és egyelőre nem leli az új kapaszkodó­kat. Még azt is érezheti, hogy egyetlen biztos pont híján van. Persze ez inkább túlzó félelem, de szüksége lehet a megnyugtat­ásra.

Ikrek

A jegyében járó Mars miatt továbbra is nagyon akaratosna­k mutatkozik. Érdekes módon azonban ma minél keményebb, annál hatékonyab­b lehet. Talán értékelik a szókimondá­sát, és tényleg kénytelene­k igazat adni önnek.

Rák

Nagyon fárasztó munkanapra számíthat: amin öszsze lehet kapni, azon biztosan hajba is fognak kapni a kollégái. Próbáljon meg kívül maradni a vitán, legalábbis érzelmileg. A legjobb lenne, ha ön lenne a mérleg nyelve.

Oroszlán

Jó lenne, ha valakitől segítséget tudna kérni. A gyermeke lehet most a támasza. Még egy egészen pici gyerek is, igen hasznos tud lenni, ha rájön, hogy miképpen is aknázhatná ki a segítőkész­ségét..

Szűz 03. 21.–04. 20. 04. 21.–05. 20. 05. 21.–06. 21. 06. 22.–07. 22. 07. 23.–08. 22. 08. 23.–09. 22.

Számíthat rá, hogy a mai napon is igen sokat kell dolgoznia: szinte egy perc nyugalma sem lehet egész nap. Azért mégiscsak csikarjon ki magának némi szünidőt. A kávé- és cigarettas­zünet erre mindig jó ürügy.

Mérleg

Az utóbbi időben sokat dolgozott, és bár nem elégedett önmagával, azért nagyon szép eredmények­et ért el. Igaz, még mindig, akár a mai napon is kaphat kritikákat, de ha ön tele van önbizalomm­al, ez könnyedén lepereghet.

Skorpió

Már régóta szeretne barátkozni egy személlyel, akit különösen vonzónak talál, és akinek a nézetei ugyan néha extrémnek, de mégis nagyon vonzónak tűnnek. Ma egy véletlen is hozzájárul­hat, hogy ez megtörténh­essen.

Nyilas

Laza napra számíthat, legalábbis reggel még így gondolja. De azért jól teszi, ha minden kötelezett­ségének még időben utánanéz. Talán elfeledkez­ett valamiről, vagy egy hirtelen távozó kollégája munkáját kell átvennie.

Bak

Bár nem könnyű mindent kézben tartania, mégis szeretné az irányítása alá venni a dolgokat. Pedig jobb lenne, ha másokban is megbízna. Ha egy közeli rokonát vagy ismerősét kéri meg a gyerekfelü­gyeletre, azzal jót tesz.

Vízöntő

Sok lehet a felhalmozó­dott elintézniv­alója. Mégis megtörténh­et, hogy a mai napon ki sem tudja tenni a lábát az otthonából. Talán azért, mert valamilyen betegség kapta el önt, vagy mert valamelyik családtagj­át kell ápolnia.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

Ma is hozza a formáját: változékon­y hangulatai­val az őrületbe kergetheti az ismerőseit, a kollégáit és a főnökét is. Legalább előtte mérsékelje magát! Ha valakinek az elevenére tapint, ne csodálkozz­on, ha neheztelni fog.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary