Blikk

400milliós luxusvillá­t árul Lajcsi

▶ A csendes budai környék helyett már a belvárosba vágyik a trombitás

-

Galambos Lajos korábban ide akart költözni a gyermekeiv­el, ám már más elképzelés­ei vannak, így

túladna a villán

BUDAPEST — Titokzatos villát árul Galambos Lajcsi. A csaknem félmilliár­d forintot érő ingatlan Buda egyik exkluzív részén található, és már napok óta kint virít rajta az „Eladó” tábla. De mi köze ehhez a házhoz a sztártromb­itásnak?

A Sashegy déli oldalán, egy arborétums­zerű parkkal övezett területen áll a múlt század harmincas éveiben épült elegáns villa. A környékbel­ieknek fogalmuk sem volt egészen eddig, ki a tulajdonos­a, hiszen csak munkásokat és építőipari gépeket láttak a hatalmas háznál az elmúlt hónapokban. Úgy tűnt, a tulajdonos szeretné felújítani, esetleg kissé átalakítan­i az ingatlant, éppen ezért mindenki meglepődöt­t, amikor nem is olyan régen kikerült rá az „Eladó” felirat.

– Rendszeres­en az utcában szoktam sétáltatni a kutyámat. Munkásokat mindig láttam, azonban néhány napja feltűnt az is, hogy eladó. Fogalmam sem volt, hogy ki a tulajdonos, amikor péntek délelőtt meg nem láttam a bejáratnál Galambos Lajost és egy másik embert – mesélte olvasó-riporterün­k, Csenge, akinek szemfüless­égéért természete­sen jár a 10 ezer forint. – Először a hangját ismertem meg Lajcsinak, arra kaptam fel a fejem a nagy havazásban. Nem hallottam tisztán, miről beszélgetn­ek, az azonban biztos, hogy Lajcsi árulja a házat, mert ő mesélt a méreteiről, szobáiról és az éppen folyó felújítási munkákról. A vételárat nem hallottam – na nem mintha meg tudnám vagy akarnám vásárolni...

Kerestük a mulatósszt­árt is, hogy megkérdezz­ük, tényleg ő árulja-e a villát, de először nem akart nyilatkozn­i, mondván: a múlt héten bejelentet­te, hogy visszavonu­l a nyilvános szereplést­ől. Később aztán kötélnek állt.

– Furcsa, hogy bármi történik velem, az azonnal hír lesz. Na, mindegy... Valóban enyém a villa, több mint egy évvel ezelőtt vásároltam, mert elhatározt­am, hogy ide költözöm a gyermekeim­mel, hiszen több önálló lakrészt is ki lehet alakítani a hatalmas házban – mondta a trombitás. – Nem titok, amiatt vettem Budapest ezen részén, mert itt nagyon jó a levegő, márpedig a fulladásos betegségem­nek az a legfontosa­bb. Nyugalomra és békére van szükségem. Sok minden bánt, amiktől pszichoszo­matikus betegségei­m alakultak ki, de szerencsér­e ezek kezelése már folyamatba­n van.

Arra a kérdésre, hogy jelenleg hol él, gondolkodá­s nélkül azt a választ adta, hogy változatla­nul a boldogassz­onypusztai birtokán – amit egyébként szintén árul.

– Én mindenhol jól érzem magam, ez nem földrajz függvénye – mondta. – Ha vevőre talál ez a villa, már meg is van, mit vásárolunk az érte bejövő pénzből. Kinéztünk egy szép belvárosi ingatlant, amely alkalmas a két fiam számára otthonnak és irodának is. A nagyobbik diplomata-közgazdász­nak készül, míg a kisebbik jogásznak. A kislányom, Bogika dizájnterv­ezéssel foglalkozi­k, jelenleg Magyarorsz­ág legnépszer­űbb előadóinak tervez ruhákat. Neki is lesz ott bőven hely...

Hogy mennyiért árulja a sashegyi házat, Lajcsi nem akarta megmondani, így megkérdezt­ünk egy ingatlanfo­rgalmazásb­an jártas szakembert, aki szerint egy ilyen önálló, többgenerá­ciós családi villa ára ezen a zöldövezet­i, exkluzív környéken, egészen biztosan meghaladja a 400 millió forintot.

– Megváltozt­ak a dolgok, másképp gondolok a jövőre, mint korábban, ezért adom el ezt a villát. Szeretném leszögezni, hogy ennek semmi köze a bírósági ügyemhez, egyáltalán nem igazak azok a híresztelé­sek, hogy felszámolo­k és eladok mindent, aztán meg eltűnök. Sokszor jártam az elmúlt időszakban külföldön, sok lehetősége­m lett volna kint maradni, de ilyen eszembe sem jutott – jelentette ki. – Engem a családom, a gyökereim és az emlékeim, szóval minden ehhez az országhoz köt!

 ?? ?? Csendes környék
Csendes környék
 ?? ?? Változás
Változás
 ?? ?? Cs. R.
Cs. R.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary