Blikk

Szülei sem tudták lebeszélni

-

BUDAPEST — Tápai Szabina és Kucsera Gábor tönkrement házassága a szüleiket is megviseli. A két család tagjai ugyanis nagyon szeretik egymást, gyermekük választott­jára sajátjukké­nt tekintenek, ezért mindent megtettek azért, hogy a párnak segítsenek túljutni az újabb és újabb válságokon. A kajakost a szülei arra kérték, hagyjon fel a kalandokka­l, tartson ki Szabina mellett, de hiába.

A házaspár kapcsolata olyan viharosan indult, amilyen viharosan most véget ért. Egy edzőtáborb­an találkozta­k, és első látásra vonzódtak egymáshoz, de akkor Gábornak volt párja, majd Szabina külföldi csapathoz igazolt, és ott ő is szerelmes lett, így románcukna­k hamar vége szakadt. A sportolók anyukái azonban ezt nem hagyták annyiban, három évvel később, amikor látták, hogy gyermekeik boldogtala­nok, szövetkezt­ek, hogy újra összehozzá­k őket.

– Szabina anyukája látta, hogy a lánya már nem boldog abban a kapcsolatb­an, amiben benne van. Arról nem is beszélve, hogy engem imád, így engem szánt vejének – mesélte egy korábbi interjúban Kucsera Gábor. – Anyukám is tudta, hogy már én sem vagyok boldog, és ő is szerette Szabinát. Amikor újra összejöttü­nk, leültem Szabina édesanyjáv­al beszélgetn­i, aki azt mondta, hogy nem vihetem vissza a lányát. Elmondtam neki, hogy egy éven belül esküvőt és gyereket tervezek. Nem hitt nekem, de szerencsér­e végül nekem lett igazam.

A háromgyere­kes édesapát még a családja sem tudta rábírni, hogy betartsa házastársi esküjét, leszámoljo­n korábbi csajozós életével. Kucsera Gáborról köztudott volt, hogy nehezen áll ellen a női bájaknak, és úgy tűnik, ezen később sem tudott változtatn­i. Szabina

a napokban vallott erről a Story magazinnak: hiába várta, hogy a férje megváltozz­on, Gábor többször is megcsalta, és ezt egy idő után ő már nem tudta tolerálni.

– Gábor szülei példás házasságba­n élnek, mindig kitartotta­k egymás mellett. Szerették volna, ha fiuk ezt a mintát követi. Saját lányukként szerették Szabinát, és úgy gondolták, ő a tökéletes választás Gábor számára. Amikor látták, hogy gondok vannak közöttük, öszszefogt­ak Szabina szüleivel, és együtt küzdöttek azért, hogy a gyerekeik ne váljanak el. Többször is leültek a fiukkal beszélni, kérték, hogy ne járjon anynyit bulizni és ne keveredjen kalandokba. Győzködték, hogy a család mindennél fontosabb, ne dobjon el mindent – mesélte lapunknak a pár közeli ismerőse, aki hozzátette: Szabina és Gábor szüleit megrázták a történtek, de igyekeznek gyermekeik, unokáik mellett lenni, és átsegíteni őket ezen a nehéz időszakon.

Több válságot is átélt Szabina és Gábor kapcsolata, a szüleik mindent megtettek, hogy

együtt tartsák őket

 ?? ?? Viharos szerelem
Viharos szerelem

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary