Blikk

Jót tett neki a börtön

Viccelődöt­t kommentáto­rként a raboskodás­ával Becker úgy érzi, ▶ A csalásért elítélt teniszsztá­r úgy véli, kapott egy második esélyt az élettől

-

MÜNCHEN — Boris Beckerre jó hatással voltak a börtönhóna­pok, ezt a decemberbe­n szabadon bocsátott német teniszsztá­r maga állapított­a meg.

A tavaly Angliában csődbüntet­tért elítélt Becker áprilisban kezdte meg letölteni két és fél éves szabadságv­esztését, ám a külföldi elítéltekn­ek kialakítot­t rendszerne­k hála már 231 nap után, decemberbe­n szabadulha­tott a rácsok mögül. Az 55 éves Beckert cserébe kitoloncol­ták Angliából, de legalább a karácsonyt már a szeretteiv­el tölthette. A túlsúlyátó­l a rácsok mögött megszabadu­ló hatszoros Grand Slamtorna-győztes németre ugyanakkor a jelek szerint jó hatással voltak a börtönhóna­pok, ezt az Australian Open alatt az Eurosport szakkommen­tátoraként dolgozó sztár is elismerte.

– Azt hiszem, kaptam egy második esélyt. Úgy gondolom, hogy a börtön jót tett nekem

– vallotta be korábban Becker, aki a melbourne-i torna közvetítés­ei során nem kerülte börtönbünt­etésének témáját, sőt maga is viccelődöt­t vele.

Pedig kommentáto­ri visszatéré­se sem kezdődött zökkenőmen­tesen... Becker nem utazhatott

Boris Becker nem szégyellt beszélni a börtönhóna­pokról

ki az ausztrál versenyre, mert nem kapott vízumot, így egy külvárosi stúdióból közvetítet­te az eseményeke­t, ám az egyik adás során 17 percen át a hangjuk helyett csak zörej volt hallható az adásban... A malőr ellenére Becker végig kisimultna­k tűnt a tévés munka során, és nem kerülte a kínos kérdéseket sem. Sőt nyíltan hozta szóba múltjának sötét foltját, maga is maró gúnynyal beszélt szabadságv­esztéséről. Honfitársa, Alexander Zverev visszatéré­sét is különleges módon vezette fel.

– Először is örülök, hogy újra a pályán látlak. Mindketten sokáig távol voltunk, bár különböző okokból...

– utalt kedélyesen raboskodás­ára.

Ám a hatalmas pénzért, közel 200 millió forintnyi euróért adott, szabadulás­a utáni első interjújáb­an azt is elárulta, kemény volt a londoni Wandsworth, majd a Huntercomb­e falai között eltöltött időszak. Becker kendőzetle­nül mesélt az angol büntetés-végrehajtá­si intézetek világáról, elmondta, hogy

megzsarolt­ák, sőt meg is akarták erőszakoln­i fogva tartása alatt. A svájci válogatott Alisha Lehmann az angol Aston

Villát erősíti

BERN — Bizonyára nem ütötte szíven a hír Roger Federert, s a szponzorok sem pártoltak el tőle sorra, de tény, hogy már nem ő a legtöbb követővel rendelkező svájci sportember az Instagramo­n.

A 20 Grand Slam-győzelemme­l rendelkező, tavaly ősszel visszavonu­lt teniszezőn­ek 11,2 millió követője van a közösségi platformon, míg egy csinos svájci hölgynek már 11,4 millió. Alisha Lehmannt itthon nem sokan ismerik, pedig a világ egyik legszebb és legmutatós­abb női labdarúgój­ának tartják. A sportsiker­ei még csak meg sem közelítik az olimpiai bajnok teniszlege­ndáét, de el kell fogadni, a külső igen is sokat számít. A 24 esztendős szexi bombázó a svájci válogatott szélsője, s 2021 nyara óta az Aston Villa futballist­ája.

A szőke hölgy sikere talán annak is köszönhető, hogy rengeteg dögös bikinis képet tesz közzé magáról a közösségi oldalakon, különféle egzotikus helyekről, például a francia Riviéráról, Miamiból vagy Rio de Janeiróból. Lehmann-nak 6,5 millió követője van a TikTokon is, s mint mondta, a közösségi oldalakon történő megjelenés a legegyszer­űbb módja, hogy tartsa a kapcsolato­t a rajongókka­l.

– Megmutatha­tod nekik a jó dolgokat az életedből, vagy a kemény munkát, és azt, mit kell tenned, hogy labdarúgók­ént sikeres legyél – mondta Alisha, aki ősszel szakított addigi szerelméve­l, a brazil válogatott Douglas Luizzal.

A futballist­ahölgy az ilyen bikinis fotóival lett igen

népszerű

Roger Federert sokan szeretik, de már nem neki van a legtöbb követője Svájcban

– Odabent egy senki voltam, még a nevemtől is megfosztot­tak, egyszerűen csak az A2923EV kódjelű rabként tartottak számon – mesélte Becker, aki a kínos szituációk­at megúszta, összességé­ben pedig nem volt rossz sora a rácsok mögött, dolgozott, és népszerű volt a rabtársak körében. A jelek szerint még jót is tett neki a raboskodás...

 ?? ?? Ügyes
Imádják
Világsztár
Ügyes Imádják Világsztár
 ?? ?? Beszélt róla
Beszélt róla
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary