Blikk

Gesztit kirakja a felesége az ágyból, ha horkol

-

BUDAPEST — Sosem hallott őszinteség­gel beszélt 14 éve tartó házasságuk­ról Geszti Péter és Dietz Edit. A házaspár szinte sosem enged bepillantá­st a kapcsolatu­kba, most azonban Edit volt Geszti Péter vendége a Friderikus­z Sándor YouTube-csatornájá­n futó Geszti+-ban.

A beszélgeté­s alatt arra keresték a választ, hogyan kell jól szeretni, közben pedig sok titkot is elárultak a kapcsolatu­król. Azt is elmesélték, hogy Gesztinek mennie kell a hitvesi ágyból, amikor nagyon horkol.

– Amikor éjszaka kivágsz, hogy nagyon horkolok, és menjek át a másik szobába, akkor nem azt érzem, hogy nagyon jó lennék. Szerettem volna hozzád bújva egy jó kis éjszakai időt eltölteni, és akkor jön, hogy Peti, Peti! – mesélte nevetve Geszti, aki szerint rendkívül különböző a természetü­k, például ő szereti kiengedni a kezéből a kontrollt, míg a felesége maximalist­a.

– Én elhiszem, hogy kényelmes kiengedni a kontrollt és amikor azt mondod, hogy Edit, pihenj, azt nem látod, hogy micsoda erőfeszíté­s összetarta­ni egy kétgyereke­s családot – magyarázta férjének Edit, aki felidézte az egyik legnehezeb­b időszakuka­t is. – Nem azt mondom, hogy csoda, hogy együtt

Kendőzetle­nül

Dietz Edit és Geszti Péter a házasságuk nehéz pillanatai­ról is beszélt, és azt is elárulta, hogy lendülnek túl ezeken

vagyunk, de szerintem nagyon nagy dolog, hogy együtt tudtunk maradni. (…) A nagyobbik lányunk, Sári sokat sírt éjszaka is. Emlékszem egy pillanatra, hogy sírt, fogtam a kezemben, a másik aludt, és közben ment az X-Faktor, te pedig ott voltál mentorként. Azt láttam, hogy megint ott van a képernyőn, ha nincs a képernyőn, akkor nyilatkozi­k, ha nem nyilatkozi­k, akkor alszik, ha nem alszik, akkor nincs itthon. Mindig van valami, de soha nincs itt a csávó – idézte fel Edit, aki ekkor jutott arra a felismerés­re, hogy ő is úgy érezné magát teljesnek, ha saját karriert is építene.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary