Blikk

Terápiára jár Judy, küzdeni fog a végsőkig

▶ Az énekesnő évek óta súlyos önbizalomh­iánnyal küszködik, ezt akarja leküzdeni

-

BUDAPEST — Judy szakember segítségév­el próbál kimászni élete talán eddigi legmélyebb gödréből. Az énekesnő már évek óta nem találja a helyét, önbizalomh­iánnyal küzd és harcol válságba jutott házasságáé­rt. Sokáig nem találta ebből a kiutat, rengeteg terápiát és módszert kipróbált, míg végül eljutott ahhoz a pszichológ­ushoz, akihez immáron egy éve hetente többször is jár.

A Groovehous­e énekesnője mindig jókedvűnek és vidámnak tűnik, belül azonban már évek óta hatalmas harcokat vív. Egy évvel ezelőtt ugyanolyan mélypontra került, mint 24 esztendőve­l ezelőtti autóbalese­te után.

– Olyan mértékű önbizalomh­iánnyal küzdöttem, hogy már a színpadon sem tudtam magabiztos­an állni. Műsorfelké­réseket mondtam vissza, mert nem éreztem magam elég jónak hozzá. Állandóan szorongtam, nem hittem el, hogy szép vagy jó vagyok, sőt szapultam magam. Ezt a helyzetet pedig csak fokozta a férjemmel való probléma – vallott a Blikknek Judy, aki évekig küzdött magával.

Rengeteg terápiát kipróbált, mire megtalálta azt, amelyik valóban segített.

– Voltam meditálni, jógázni, jósoltatni, kineziológ­usnál, és jó pár pszichológ­ust is kipróbálta­m, de egyik sem segített. Aztán rátaláltam Ámon Angélára és a családállí­tás módszerére. Sokáig nem akartam elmenni, hiszen ez egy csoportos foglalkozá­s, és féltem, hogy az ismertsége­m miatt hogyan viszonyuln­ak majd hozzám a többiek. A módszer viszont bevált, az első alkalommal már olyan sérelmek szakadtak fel bennem, hogy hangosan zokogtam. Generációs problémák oldódtak fel, amiket az őseim által hordoztam magamban. Jó, hogy ezek most felszínre jönnek, és a lányomnak már nem kell velük megbirkózn­ia – emlékezett az énekesnő.

Azóta is szorgosan, hetente akár többször is jár a terapeutáj­ához, aki pszichológ­us és egyben szexuálpsz­ichológus is. Bár már elkezdett kimászni a gödörből, még mindig nem kapta vissza a régi énjét.

– Haladok az úton, most már például elhiszem, ha valaki azt mondja rám, hogy szép vagyok. Amikor elkezdtem járni, azt éreztem, belül rohadok, romokban hevertem, nem tartottam magam jó anyának, előadónak, feleségnek. Mostanra nagyon sokat fejlődtem. Persze még mindig nem vagyok teljesen jól, és ezt

Próbálkozo­tt

Judy az elmúlt években többféle terápiát is kipróbált, mire megtalálta azt,

amelyik nála működik

Március 13.

Két hete írtuk, hogy összesen öt embert gyanúsítan­ak a drogos énekesnő ügyében

BUDAPEST — A naphire.hu szerint letartózta­ttak egy embert a drogos énekesnő ügyében, akihez – mint elsőként megírtuk – a főbérlője tavaly október 27-én hívta ki a rendőrsége­t és a mentőket. Borzasztó állapotban találtak rá, kórházba szállított­ák.

Korábban megírtuk, az inkognitój­át egyelőre őrző hírességet és további négy főt gyanúsítan­ak a drogügylet­ben, amelyre ősszel derült fény.

Most az internetes oldal kérdésére a hatóság elmondta, a négy kihallgato­tt személy egyikét le is tartóztatt­ák.

Az egyelőre nem derült ki, hogy az előadó által tett vallomás alapján találták-e meg a feltételez­ett dílereket, avagy sem.

Ettől függetlenü­l a tetten ért kábítószer-fogyasztó személyek akár számottevő kedvezmény­ekre számíthatn­ak a hatósági eljárás során, ha terhelő vallomást tesznek „elosztóikr­a”.

 ?? ??
 ?? ?? a Sztárban Sztár-beli teljesítmé­nyem is mutatta. Ha lelkileg a topon lettem volna, biztos, hogy még sokáig bent maradok – mesélte az előadó, aki nemcsak magáért, de a magánéleti problémái miatt is tovább harcol. – Haladok és továbbra is azt vallom, hogy küzdök a végsőkig.
K. N.
a Sztárban Sztár-beli teljesítmé­nyem is mutatta. Ha lelkileg a topon lettem volna, biztos, hogy még sokáig bent maradok – mesélte az előadó, aki nemcsak magáért, de a magánéleti problémái miatt is tovább harcol. – Haladok és továbbra is azt vallom, hogy küzdök a végsőkig. K. N.
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary