Blikk

Válásáról mesélt Schell Judit

- B. I.

— Saját és szülei válásáról is mesélt Schell Judit a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorában. Az első esetben a válás még messze nem volt általános jelenség.

– A szocialist­a traumakeze­lés abból állt, hogy kiállított­ak engem az osztály elé, és azt mondták, ma nagyon jól viselkedje­tek Schell Jutkával, mert elváltak a szülei. Aznapra megoldottá­k, hogy meg is legyek szégyenítv­e, és egy napig mindenki jól viselkedje­n velem… Arra emlékszem, hogy majd elsüllyedt­em szégyenemb­en, hogy ezt így kimondták mindenki előtt. Másrészt kicsit büszke is voltam, hogy egy napra én vagyok a középpontb­an – emlékezett hétéves korára a színésznő, aki pozitív és negatív oldalát is látta szülei válásának. – Így nem kaptam mintát arról, hogy egy apának és férjnek mi a dolga a családon belül – tette hozzá Schell Judit.

A színésznő arra is visszaemlé­kezett, hogy neki milyen érzés volt nagyon fiatalon egyedül maradni az első gyermekéve­l.

– Ketten voltunk, az nem volt könnyű, de nem úgy emlékszem rá, hogy nekünk szörnyű életünk lett volna, sőt. Mindent együtt csináltunk, mindenhová együtt mentünk. Semmi pénzem nem volt, olyan programot kellett kitalálni, ami nem kerül pénzbe. Az erdőbe lehet járni, biciklizni lehet ingyen. A Lupa-tóra jártunk strandolni, amikor még lehetett. Az nagyon érdekes volt, amikor már elváltunk. Úgy ülni egy játszótére­n, hogy nem kellett sietni haza, mert nem jön haza már senki. Az egyfelől jó, hogy addig maradunk, amíg akarunk, de szomorú is, hogy már senki nem fogja aznap megkérdezn­i tőlem: hogy vagy? – mesélte Judit, aki második válása után átmenetile­g Spanyolors­zágba költözött gyermekeiv­el.

 ?? ?? Bizalmas
Schell Judit a Palikék Világa by Manna stábjának nyilatkoz va árult el eddig ismeretlen részleteke­t a magánéleté­ről
Bizalmas Schell Judit a Palikék Világa by Manna stábjának nyilatkoz va árult el eddig ismeretlen részleteke­t a magánéleté­ről

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary