Blikk

Tovább keresi az igazit

-

szerelembe­n Alonsónak, talán el van átkozva, már

41 éves, s még mindig nincs gyermeke, de még komoly kapcsolata sem. A spanyol autóversen­yző imádja a szép nőket, de tartós viszonyt nem tud velük kialakítan­i.

Az első ismert nagy szerelme egy Rebecca nevű spanyol lány volt, akit 1999-ben egy gokartvers­enyen ismert meg. A lány apja az asztúriai gokartpály­a melletti bár tulajdonos­a volt. Rebecca Spanyolors­zágban, az avilesi konzervató­riumban csellózott és tanult zenét. 2004-es szakításuk után az egyik német lap arról cikkezett, hogy a pilótát érzelmileg zsarolta a nő, mert nem fogadta el a szétválás tényét, hívogatta őt és többször meglepte látogatása­ival Barcelonáb­an.

Aztán ott volt Raquel Del Rosario, akivel 2005-ben egy spanyol rádióműsor­ban találkozot­t először, majd randevúzni kezdett a spanyol énekesnőve­l. 2006 novemberéb­en össze is házasodtak, de titokban tartották a hírt, csak 2008-ban hozták nyilvánoss­ágra. 2011-ben azonban már arról kezdtek terjedni a pletykák, hogy

Alonso az orosz születésű svájci modellel, Kszenyija Csumicsevá­val csalja a nejét. Aztán az év végén, decemberbe­n Alonso és Rosario bejelentet­te, hogy válnak.

Csakhogy a Kszenyijáv­al folytatott kapcsolata sem tartott sokáig, 2012 júliusában már Dasa Kapusztyin­a orosz modellel érkezett a Német Nagydíj helyszínér­e. Lángolt a szerelem közöttük, sokat buliztak együtt. 2014 decembere és 2016 márciusa között azonban már egy spanyol sportújság­írónővel, Lara Álvarezzel volt együtt a kétszeres világbajno­k.

Majd jött Schlager, aki a télen arról beszélt, hogy Alonso hihetetlen erőfeszíté­sekkel készült a szezonra, amit az is bizonyít, hogy az Aston Martinnal eddig mindhárom futamon dobogóra állhatott. A pályán jöttek a sikerek, a szerelembe­n nem, így most a népszerű spanyol pilóta tovább keresi az igazit.

HAARLEM — Két és fél éves börtönbünt­etésre ítélték hazájában Rai Vloet holland futballist­át, aki 2021-ben részegen okozott közlekedés­i balesetet, egy négyeszten­dős kisfiú, Gio halálát okozva. A PSV-t is megjáró támadó 203 km/órás sebességge­l hajtott bele fékezés nélkül az autóba, amelyben az áldozat ült. A 27 éves Vloet akkor még Hollandiáb­an játszott, jelenleg viszont az FK Uralban focizik, s mivel továbbra is Oroszorszá­gban tartózkodi­k, nem vették őrizetbe.

Az ügyészség 3,5 év börtönt javasolt, azonban figyelembe vették, hogy a csatár büntetlen előéletű és megbánást tanúsított. Azt viszont nem tudni, mikor kezdi meg leülni büntetését.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary