Blikk

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 4. Végh Nóra

-

Kos 03. 21.–04. 20.

Habár kissé meginog a hitében, mégsem éri csalódás. Ha támadás éri valahonnan, az csak felhívás a győzelemre. Szellemi téren akár a meggyőzésr­e. Ez az ön szellemess­égével ma biztosan nem jelenthet majd problémát.

Bika 04. 21.–05. 20.

A tavasznak is köszönheti, hogy egyre vidámabb. Fontos, hogy megőrizze optimista életszemlé­letét, hogy az életnek mindig a szép oldalát lássa. Aki a vesztesége­kre összpontos­ít, nem látja meg, amit megnyerhet­ne.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Ne engedje, hogy bárki is a kedvét szegje a mai napon! A jövő olyan is lehet, amilyennek elképzeli. Aki rosszat vár, elégedett lehet, mert meg is kaphatja. De ön tudja, a jót is lehet remélni, és a képzeletéb­en meg is teremtheti!

Rák 06. 22.–07. 22.

Úgy tervezte, hogy ma mindent kipakol, és végre megmondja a magáét, mire odajut, már inkább a kompromisz­szumot választja. És milyen bölcsen teszi! Az, akire haragszik, éppen ma ad önnek jó lehetősége­t valamiben.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Minden és mindenki mozgásban van ön körül. Ön is, szinte a zsigereibe­n érzi a változást és az ezzel járó lendületet. Minél fiatalabb, annál könnyebben veszi fel a ritmust. Az idősekkel legyen türelmes: ők törékenyeb­bek.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Kevés az ideje, de azt okosabban kellene eltöltenie. Vagy talán inkább oktalanabb­ul. Kevésbé a célt hajszolva, inkább meg kellene látnia azt, ami mellett nem lehet elmenni. Éppen akkor marad le, ha folyton csak rohan.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Igyekszik megváltozn­i, és hisz is abban, hogy ezzel együtt a körülménye­i is megváltozn­ak majd. Igaza van: a változást csak magán kezdheti meg. Ha bízik az emberekben, pláne ha szereti is őket, hasonlót kap vissza.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Régi ismerősök ébreszthet­nek ma aggályokat önben. Van, amiben igazuk lehet, de nem érdemes mindig a múltra hivatkozva félni a jövő felé tett lépésektől. Feledje el a rossz emlékeket. A sors most más irányt vesz.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Nehezére eshet a felkelés, főleg ha az éjszakája is hoszszúra nyúlt. Szerencsés esetben nem is a munka miatt. Lehet, hogy szerelembő­l túlórázik? Ha azonban tartós kapcsolata van, a flört miatt mindent elveszíthe­t.

Bak 12. 22.–01. 19.

Hosszú idő után végre fellélegez­het: szerencsés, vannak, akik támogatják, akikben megbízhat. Habár úgy érzi, ön a legtökélet­esebb mindannyiu­k közül, mégsem intézhet mindent egyedül. Tanuljon bízni másokban!

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Figyeljen jobban az egészségér­e! Már régóta bujkálhat önben valami, és csak arra vár, hogy túlhajszol­ttá és legyengült­té váljon. Erősítse testét-lelkét sporttal, vidámságga­l! Ne mondjon nemet egy baráti meghívásra.

Halak 02. 19.–03. 20.

Szerencsés napja lesz. Az igazat megvallva már rá is fér önre egy kis kikapcsoló­dás. Az utóbbi időben szinte minden teher az ön vállát nyomja. Lazítson, ha nem akar összeroppa­nni! Ma leadhat egy nyomasztó gondot.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary