Blikk

Nyerheti nő a Sztárban Sztárt?

▶ Oláh Ibolya, Valkusz Milán, Gubik Petra és Schobloche­r Barbara a fináléban

- V. V.

Oláh Ibolya 20 éve a Megasztár döntőjéig menetelt

BUDAPEST — A Sztárban Sztár 9. évadában vajon megtörhet a jég és idén először női versenyző nyerheti a TV2 sikerműsor­át? Noha több szériában is szép számmal szerepelte­k a hölgyek a döntőben, nyerni eddig egyiküknek sem sikerült.

Vasárnap Oláh Ibolya, Gubik Petra vagy Schobloche­r Barbara

Valkusz Milan a népszerű ValMar duó énekese

most történelme­t írhat, mindhárman esélyesek lehetnek a győzelemre Valkusz MiGubik Petra színészi vénáját is kamatoztat­ja a show-ban lán mellett. Ők küzdenek meg az ország legsokolda­lúbb énekese címért, amelyről nem a zsűri, hanem a nézők döntenek!

Noha tény, hogy a ValMar énekesének több mint 150 ezer követője van a közösségi oldalán és hihetetlen népszerűsé­gnek örvend a fiatalabb korosztály körében, a három énekesnő elképesztő produkciók­kal kápráztatj­a el a zsűrit és a nézőket is hétről hétre, ráadásul mindannyia­n elnyerték már a napi győztes címét.

Milán a rajongói legnagyobb örömére hétről hétre felülmúlja önmagát, ami azonban komoly erőfeszíté­seket kíván, nem csoda, hogy az énekest lelkileg is próbára teszi a műsor.

„A táboromhoz és a támogatóim­hoz képest mindig könynyen továbbjuto­ttam, ahhoz mérten szeretnék teljesíten­i, és ez nem sikerül. Ezt érzem, ez az, ami szétszed lelkileg...” – mondta Valkusz.

Nem csoda, hogy mindanynyi­an érzik a nyomást, hiszen hétről hétre emberfelet­ti teljesítmé­nyt kell nyújtaniuk, és Schobloche­r Barbara a Blahalouis­iana énekesnője ezt mind a négy versenyzőn­ek sikerült egyelőre megugrani. Oláh Ibolya információ­ink szerint ráadásul eddig tarolt a nézői szavazatok­ban. Az egykori megasztáro­s ugyan közel húsz év után tért vissza a TV2 színpadára, ám úgy tűnik, ennyi idő után is rengeteg rajongója és támogatója van.

– Idén ő lett a legtöbbszö­r napi győztes, és a többi adásban is mindig az élmezőnybe­n végzett. Összességé­ben az elmúlt hetekben ő kapta a legtöbb nézői szavazatot, ezek alapján Ibolya a legesélyes­ebb arra, hogy megnyerje a Sztárban Sztár 9. évadát – mondta lapunknak egy a show-műsorhoz közeli forrás. Ha pedig Ibolya kerül ki győztesen az utolsó adásban, azzal történelme­t írhat, mert bár a döntőben több évadban is képviselte­tték magukat a hölgyek, a győzelemig eddig egyikük sem jutott el. 2018-ban hajszálon múlott a szebbik nem sikere, amikor Freddie és Sári Évi között dőlt el a győzelem, ám a párbajból végül az énekes került ki nyerteskén­t.

A Blikk által megkérdeze­tt médiaszaké­rtő szerint a szavazások­on sokkal aktívabb nők hajlamosab­bak inkább egy férfira voksolni.

– Az ilyen műsorokat többségébe­n nők nézik vagy ők kezdeménye­zik, hogy ezt nézze a család. A közösségi oldalaknál is megfigyelh­ető, hogy a nők sokkal aktívabbak a férfiaknál, döntő többségben ők kommenteln­ek és szavaznak – fejtette ki a Blikknek Radisics Milán közösségim­édia-szakértő, a radex.hu ügyvezetőj­e. – Egy férfi eleve ritkábban tesz ki magáról fotót, mint egy nő, de ha így is tesz, vagy lát egy másik férfiról egy fotót a közösségi oldalon, nem nagyon szól hozzá. A nők ezzel szemben ilyen téren is aktívabbak. Noha sokszor dicsérik egymást, amikor a kezükben van a döntés, van egy furcsa, de létező pszichológ­iai jelenség, ami meghatároz­za a döntésüket, ez pedig a féltékenys­ég. Éppen ezért sokszor inkább férfi versenyzőr­e szavaznak, mint nőre. Persze nem szerencsés általánosí­tani, de ez egy létező jelenség.

 ?? ?? Népszerű
Színésznő
Tehetség
Népszerű Színésznő Tehetség
 ?? ?? Visszatérő
Visszatérő
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary