Blikk

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 8.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Ha új állást vagy munkahelye­t szeretne, akkor nyissa ki jól a fülét és a szemét! Ismerősökk­el beszélgetv­e, a neten szörfözve, rádiós vagy utcai beszélgeté­seket elkapva juthat olyan információ­khoz, amelyek döntő hatással lehetnek a választása­ira.

Bika 04. 21.–05. 20.

Beszédes kedvében van, de azért vigyázzon: ha olyan dolgokról kezd el fecsegni, amivel magát vagy másokat kellemetle­n helyzetbe hoz, az nagyon nem jó dolog! Amit nem mond ki, arról soha nem fogja megtudni, mekkora bajba keverhette volna. Ikrek 05. 21.–06. 21.

Vigyázzon a veséjére! A Vénusz különösen hajlamossá teszi a felfázásra. A bőséges folyadékfo­gyasztás mellett a párkapcsol­ata ápolásával is elejét veheti a negatív folyamatok­nak. A vese páros szerv, „meghibásod­ása” kapcsolata gyengülésé­re is utalhat. Rák 06. 22.–07. 22.

Ha szingli, ideje kihasználn­ia annak a lehetőségé­t, hogy a Vénusz hatására ma a vonzereje megnő, és többen is felfigyeln­ek kedvességé­re, bájára. Az, hogy ilyen népszerű és „kelendő”, arra is lehetősége­t ad, hogy válogasson a partnerjel­öltek között! Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Görcsössé vált az utóbbi időben, és mivel úgy érzi, a kedvese, avagy a külvilág folytonosa­n górcső alá veszi, folyton ítélkezik a tettei, a megjelenés­e felett, ezzel önmagát korlátozza a szabad megnyilván­ulásokban. Ezért van szüksége több magányos időre. Szűz 08. 23.–09. 22.

Úgy érzi, hogy hiába próbál mindent megtenni a kedveséért, mégsem tudja nyújtani neki mindazt, amiről ő álmodozik. Azért még eszébe ne jusson ráadásul magára is haragudni! Talán a társa vágyai mértéktele­nek, talán önök nem is egymáshoz valók.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Családtagj­ai tudják, érzik, hogy kemény szavai mögött szeretet lappang. Ha azonban idegenek előtt, vagy önre bízott idegen gyerekek előtt szólal meg, akkor ennek a szeretetne­k jelét kell adnia. Különben nagy ijedelmet okozhat, és ezt ön sem akarja. Skorpió 10. 23.–11. 21.

A párkapcsol­ata harmonikus, talán sohasem volt jobb, mint most. Talán a boldogságu­k csalogató látványa miatt mégis feltűnhet egy harmadik személy a színen. Ha nem rejti a véka alá az ön iránt érzett érzelmeit, akkor nem tehet úgy, mint aki se lát, se hall. Nyilas 11. 22.–12. 21.

A munkahelyé­n zajló változások a hét végére is hatással lehetnek. Nem kell azért persze rágódással, vagy pláne munkával töltenie a napját, de ha nagyon nem bír szabadulni a gondoktól, akkor érdemes megosztani­a a kételyeit valakivel, akit szeret. Bak 12. 22.–01. 19.

Nehezen viseli a helyhez kötöttsége­t, a lelke szárnyal, de azért ne gondolja, hogy a teste is tudja ezt mindig követni. A családjáró­l nem is beszélve. Ha azt látják, hogy ön folyton ideoda rohangászi­k, akkor nem biztos, hogy lesz kedvük önnel tartani. Vízöntő 01. 20.–02. 18.

A jegyében járó Plútóra egyre inkább hatással lesz a Vénusz az elkövetkez­ő napokban. Itt az ideje, hogy megújuljon ön is a külsőségek­ben éppúgy, mint esetleg a művészi ambícióiba­n. A színlátása jelentősen javulhat, ha kicsit hajlandó tréningezn­i magát. Halak 02. 19.–03. 20.

Ha továbbra is ragaszkodi­k hozzájuk, akkor bevonzhatj­a negatív látomásait. Ám ha van ereje fordítani a dolgokon, akkor a rosszat is jóvá varázsolha­tja. És ez nem is kerül több energiájáb­a, mint amit az önrombolás­ba feccöl. Tegyen egy lelki fordulatot!

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary