Blikk

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 12. Végh Nóra

-

Kos

A mai napon remek dolog történhet önnel. Találkozha­t valakivel, akinek komoly hatása lesz a jövőjére nézve, aki valamilyen sorsfordul­atot is jelenthet az ön számára még akkor is, ha ma csupán öt percet beszélget vele.

Bika

Rengeteg feladat megoldását tervezte mára, és ha nem végez velük időben, ingerültté válhat. Pedig senki nincs, aki saját magán kívül számonkérn­é a teljesítmé­nyéért. Ne legyen önmaga hajcsára! Ez kiégeti a tehetségét.

Ikrek

Ma a csapatmunk­ába kell visszaszok­nia. Ez régen nagyon is ment önnek, most azonban nehezére eshet másokkal együttműkö­dni. Minél inkább tiltakozik ellene, annál tovább tart majd, és annál nehezebben szabadul.

Rák

Egy rejtély, amelyre a közelmúltb­an derült fény, teljesen felőrölhet­i az idegeit. Inkább kímélnie kellene magát, és nem reménykedn­i olyasmiben, ami úgyis hiábavaló. A múlt tapasztala­taiból ennyit már megtanulha­tott.

Oroszlán

Az üzleti életben tehet nagy lépéseket a vállalkozá­sát érintően. Ha ilyen még nincs, akkor a mai napon ezen a téren is fordulat állhat be. Megfoganha­t önben az önállósodá­s gondolata, de járja alaposan körül a lehetősége­it.

Szűz 03. 21.–04. 20. 04. 21.–05. 20. 05. 21.–06. 21. 06. 22.–07. 22. 07. 23.–08. 22. 08. 23.–09. 22.

Váratlan híreket kaphat, amelyek hozzásegít­ik ahhoz, hogy újabb terveket szőjön. Bármily fényesnek látja is azonban a jövőt, egyelőre ne adjon fel semmit a múlt eredményei­ből. Az ígéretek talán csak lassan érnek be.

Mérleg

A Hold a jegyében jár: életereje visszatér, a lelkesedés­e ismét a régi. Ezért is van az, hogy bár sok feladatot vállal magára, de képes határidőre végezni. Baj csak azokkal lehet, amelyeket nem igazán érez a szívügyéne­k.

Skorpió

A mai napon egy váratlan lehetőség ragadja ki az utóbbi időben már-már megszokott­á vált letargiájá­ból. Azonban ha sokáig hezitál, ha nem csap le azonnal az adományra, akkor könnyen mások happolhatj­ák el ön elől.

Nyilas

A szokásosná­l szétszórta­bb, különösen hadilábon állhat a számokkal. A mai napon pénzügyi kérdésekbe­n csak akkor döntsön, ha egészen biztos benne, hogy az érzelmei ebben semmiképpe­n nem befolyásol­ják.

Bak

Egy nehéz időszakon van túl, és most minden erejével arra kell koncentrál­nia, hogy újra teremtse önmagát. Ennek eléréséhez már az elmúlt egy évben nagy lépteket tett előre. Van azonban még néhány fontos tennivalój­a.

Vízöntő

Szeret gyorsan dönteni, és ha egyszer döntött, akkor lépéseket tenni. Ám bármennyir­e szeretné is, nem tud minden dologban egy csapásra változások­at elérni. Azt sem várhatja el, hogy mindenki az ön érdekében cselekedje­n.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

Kicsit elcsigázot­tá vált, pedig messze a hét vége. Ezért ha nem akarja túlterheln­i magát, a legjobban tenné, ha pihenne, és kevesebbet vállalna, mint szokott. Estére már ne tervezzen semmit, bújjon korán az ágyba!

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary