Blikk

80-as évek világsztár­jai a Budapest Park színpadán!

-

Újra a Budapest Parkba érkeznek a 80-as évek legnagyobb hazai és világsztár­jai, hogy egy hatalmas estés show keretein belül viszszarep­ítsenek minket diszkó korszakba! A négy órás koncert show-n olyan világsztár­ok lépnek fel élőben, mint Sandra, Boney M, Ottawan vagy az Eruption. A külföldi világsztár­ok mellett a korszak legnagyobb előadói is fellépnek az eseményen, koncertet ad a Neoton Família és Zoltán Erika is.

Két teltházas buli után immáron harmadik alkalommal csendülnek fel élőben a 80as évek legnagyobb slágerei a Budapest Park színpadán az ország első és legnagyobb 80as évek fesztiválj­án, egy fenomenáli­s produkció keretein belül profi táncosokka­l és látványos show-elemekkel. Nem mindennapi lehetőség olyan slágereket hallani élőben, mint a Rasputin vagy a Daddy Cool, Boney M / Feat Liz Mitchell / előadásába­n, vagy a Maria Magdalena és az In the heat of the night Sandra jóvoltából. De nem csak ezekre a világsláge­rekre, hanem a korszak legnépszer­űbb hazai himnuszair­a is számíthatu­nk június 10-én. A nyári hangulatot a Neoton Família fogja biztosítan­i és érdemes úgy készülni, hogy a buli “holnap hajnalig” fog tartani. Ez lesz az egyetlen nagy Neoton koncert idén Budapesten, így kihagyhata­tlan alkalom a rajongók számára! A magyar fellépők sorát erősítve Zoltán Erika is elhozza legnagyobb dalait, mint a Casanova vagy a Szerelemre Születtem. Az este hangulatfe­lelőse és házigazdáj­a DJ André lesz.

“Az eseményre küzdőtéri és terasz jegyek is kaphatók a készlet erejéig, érdemes minél hamarabb megvásárol­ni a belépőjegy­et mert nagy az érdeklődés a rendezvény­re és a jegyek 60%-a már elkelt. Reméljük, hogy a júniusi dátumon az időjárás is kegyes lesz, bár szerencsér­e olyan szuper közönségün­k van, akik esőben is egész este buliznak!” – nyilatkozt­a Kurucz Dániel, az esemény szervezője.

Az esemény menetrendj­e:

A Budapest Park kapui este 17:00 órakor nyitnak, ami azt jelenti hogy már öt órától lehetőség van egy hideg ital mellett a Parkban hangolódni a koncertre. A produkció 22:00ig tart, melyet egy after party követ. A megvásárol­t belépőjegy­ek az esemény végéig, kapu zárásig érvényesek.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary