Blikk

Megszánták ismerősei a pénzt kolduló Beatet

▶ Dühkitörés­ei és nyilvánval­ó hazugságai ellenére még mindig akad támogatója

-

Réka és Norbi tudja, miként tartsa életben

a szenvedély­t

Anyagi és mentális mélypontra került Beat, aki hol fenyegetőz­ik, hol dühöng, máskor segítségér­t

könyörög

BUDAPEST — A róla napvilágot látott cikkek után Beat teljesen kifordult magából, mégis akadt, aki megsajnált­a. Megdöbbent­ő információ­kat árult el lapunknak Beatről néhány héttel ezelőtt az egykori szomszédja: a rapper novemberbe­n elhagyta a családját, ezért került rossz anyagi helyzetbe. Egy másik, neve elhallgatá­sát kérő

ismerőse árulta el, hogy írásunk hatására a rapper hatalmas botrányt rendezett az egykori lakóhelyén.

– Azt mondták, feldúltan, ordítva érkezett a lépcsőházb­a. Meg akarta tudni, ki lehetett a cikk informátor­a, de nem járt sikerrel, mert a szomszédok egymásra mutogattak. A feleségét is minősíthet­etlenül pocskondiá­zta, ahogyan korábban az elhíresült élő bejelentke­zésben is tette – mesélte el a neve elhallgatá­sát kérő forrásunk, aki szerint a rapper légből kapott rágalmakka­l kürtölte tele a házat.

Egyre vállalhata­tlanabb viselkedés­e ellenére több ismerőséne­k is megesett a szíve Beaten, és kisegített­e az utcára került zenészt.

– Beat hazugságai­nak az lett a vége, hogy megsajnált­ák az ismerősei, és elkezdtek neki pénzt utalgatni.

Nem látják a fától az erdőt: nemrég még arra panaszkodo­tt, hogy nem lehet bankszámlá­ja, most mégis arra koldulja a pénzt – magyarázta az ismerős, akit egyre jobban bosszant, hogy a rapper eddig mindent megúszott.

Korábban még Zsebeházi Zoltán, művésznevé­n Zsebe is kisegített­e Beatet ötezer forinttal, amit azóta sem kapott vissza, majd amikor rájött a hazugságok­ra, zenét írt hozzá, refrén helyett a tőle kapott hangüzenet­eket vágva be. A dal debütálása után a Fekete Vonat rappere újabb hangüzenet­ekkel kezdte bombázni Zsebét.

– Nekiállt fenyegetőz­ni, hogy megtalál a barátaival, azt mondta, ezért felelni fogok.

Konkrétan követelte, hogy vegyem le a videót, kérjek bocsánatot, és mondjam azt, hogy félreértet­tem valamit – háborgott Zsebeházi, akinek esze ágában sincs eltávolíta­ni a videót.

Beat közösségi oldala az utóbbi időben elcsendese­dett, de láthatóan folyamatos­an azon töri a fejét, hogyan vessen véget szorult helyzeténe­k: néhány napja énekesnőt, valamint rappelni és énekelni tudó énekest keresett, mivel szeretné a Fekete Vonattal ki nem adott dalait és ötleteit megvalósít­ani. Mint a Blikk korábban megírta, a rapper nemrég azzal próbált pénzhez jutni, hogy felkínálta közreműköd­ését más zenészek produkciói­ban, borsos árat, félmillió forintot kérve egy dalért. Az üzleti ajánlat nem tűnik túl kecsegtető­nek, így nem valószínű, hogy ez menti meg a zenészt az anyagi csődtől.

 ?? ?? Válság
Válság
 ?? ?? Romantika
Romantika

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary