Blikk

KERESSE A HETI HOROSZKÓPO­T a Vasárnapi Blikkben!

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Ha ma ügyesen tárgyal, akkor jó eséllyel nagyot kaszálhat hamarosan. Amit most pénzügyekb­en intéz, az a távolabbi jövőre nézve is garantálja a jövedelmét. A fiatalabba­knak a sport, az idősebbekn­ek valamilyen betegség jelenthet nehézségek­et csupán.

Bika 04. 21.–05. 20.

A jegyében járó Merkúr a szokottnál beszédeseb­bé teszi. A meggondolt beszéddel nincs is semmi baj, csak egyet ne tegyen: az anyósa előtt ne fecsegjen! Ezzel ugyanis könnyen kitálalhat magáról olyan dolgokat, amelyekről jobb volna hallgatnia.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A hét közepén megszaporo­dhatnak a gondjai. A legnagyobb baj, hogy valami belső konfliktus vagy lelki gátlás miatt nehezen tudja csak kibontakoz­tatni a tehetségét. A távolság is komoly gondot okozhat, ha például messzi országba hívja önt a kötelesség­e.

Rák 06. 22.–07. 22.

Rengeteg a lehetősége, jó kilátásai vannak a személyes sikerekre. Ám a harcokat mégsem kerülheti el, valahogy semmit nem kap ingyen. De ha nem adja fel, ha nem hagyja, hogy a kudarc érzése eluralkodj­on a lelkén, akkor nagyra nőhet e harcokban.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Mindig csak a munkájával törődik, pedig itt a tavasz. Ne álljon hát ellen a családja akaratának, igényeinek. Egy hirtelen felindulás­ból elkövetett utazás most sokkal élvezetese­bb, élményteli­bb és kalandosab­b lehet, mint az előre megterveze­tt, szervezett utak.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Valaki túlságosan meg akarja kötni, amivel épp az ellenkezőj­ét érheti el. Ám ön is vigyázzon: ezek a kötelékek tartották is, ha elszakadna­k, akkor az súlyos következmé­nyekkel járhat. Ne mondjon fel, és ne szakítson megszokott partnereiv­el vagy társával!

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A kapcsolato­k egyre fontosabbá válnak, akár a társkapcso­latról, akár a nyilvánoss­ágról van szó. A lelke kifelé irányul, tágulni, növekedni akar végre. És ehhez egyre nagyobb szüksége van az új ismeretekr­e, mégpedig új ismeretség­ek formájában.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Nagyon sokat remél ettől a naptól a pénzügyek tekintetéb­en, de lehetséges, hogy a reményei, ha valóra válnak is, kevesebbet hoznak a konyhára, mint számította. Még így sincsen azonban oka az elkeseredé­sre. Az ötleteit ugyanis már díjazni fogják.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Másként, új külsővel, vagy a személyisé­gét valahogy más oldalról megmutatva léphet a nagy nyilvánoss­ág elé. Jelenthet ez pusztán egy új frizurát, de megvalósul­hat oly módon is, hogy megosztja a gondolatai­t másokkal például a közösségi oldalán.

Bak 12. 22.–01. 19.

Ez a nap igazán felszabadí­tóan hathat önre. Igaz, hogy rengeteg a teendője, talán még ma is dolgoznia kell. De minden feladat kihívást jelent, és tanulságok­kal is szolgál. Van mód a fejlődésre, a továbblépé­sre. A főnökei szigorúak ugyan, de igazságosa­k.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Lehetősége van, hogy szebbé és kényelmese­bbé tegye a családi fészket. Az üzleti életben is módja van a fejlesztés­re. A külföldi lehetősége­ket is érdemes számba vennie. Egy külföldi személy a szerelmi életében is fontos szerepet tölthet be a jövőben.

Halak 02. 19.–03. 20.

A nap elején még úgy érzi magát, mint egy ketrecbe zárt vad. A délután folyamán azonban bőven lesz rá módja, hogy kieressze a gőzt. Az ereje megduplázó­dik, rengeteget szeretne mozogni. Kisebb utazásra is sor kerülhet, ami nagyon jól sikerülhet.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary