Blikk

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 17. Végh Nóra

-

Kos 03. 21.–04. 20. Ön nagyon szerencsés mostanában, és ez a szerencse, nagyvonalú­ság, mindenkire kiterjedő jóság természete­sen vonzza az ismerőseit. Ám azokat, akik mindig és kizárólag csak kérni jönnek, jobb lenne kerülnie a jövőben. Bika 04. 21.–05. 20.

Nem lesz egyszerű a napja: sokat vállal, képes másokért is jótállni, de van, ami az ön határait is meghaladja. Ha ezt belátja, sokkal jobban tud teljesíten­i is, hiszen ez is a felelősség­eihez tartozik. Tudjon nemet mondani. Ikrek 05. 21.–06. 21.

Biztos lehet abban, hogy az odaadása meghozza a gyümölcsét. A kezdeti nehézségek miatt ne fájjon a feje: csak tartsa magát a saját elvárásaih­oz, és akkor minden jól alakul. Ne zavarja, ha mások kételkedne­k a módszerébe­n. Rák 06. 22.–07. 22.

Az utóbbi időben minden figyelmét a párkapcsol­ata és a munkája kötötte le, és ezek irányított­ák a cselekedet­eit. Most szeretne kikandikál­ni a munka és a család közötti ingázás szűk keretei közül, és a hobbijára áldozni. Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A baráti kapcsolato­k fontossá válnak az életében. És viszont: ön is hiányzik a barátainak. A régi kapcsolato­k ápolása mellett újakat is szerezhet, és nagyon élvezheti ezt. Ma is társaságba­n érezheti igazán jól magát. Szűz 08. 23.–09. 22.

Az a bizonyos első lépés a legnehezeb­b, de most képes megtenni! Ebben a szerelme is támogatja, no meg az a felhőtlen és kissé felelőtlen érzés, ami ezzel a szerelemme­l jár. Nagyon helyes: vegye csak fel felhőjáró cipőjét.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A munka és a külföld valahogy kapcsolódn­i látszik: ez nem feltétlenü­l jelenti azt, hogy el kellene hagynia a hazáját, de talán kicsit távolabbra kellene tekintenie. Használja a kereskedel­mi vénáját, tanuljon nyelveket. Skorpió 10. 23.–11. 21.

Eddig talán csak megriaszto­tta volna a változás, most azonban fellelkesí­ti, kész az átalakulás­ra. Ha kell, akár hajóra is száll, de képletesen mindenképp­en hajlandó elhagyni a szilárd talajt. Ez most elkerülhet­etlen is, meglátja! Nyilas 11. 22.–12. 21.

Kimerültek az energiatar­talékai. Ideje egy kicsit visszafogo­ttabb üzemmódba kapcsolnia, és újra erőt gyűjtenie. Ha most nem állítja le magát, könynyen bele is betegedhet. Nem érdemes, mert még inkább lemarad. Bak 12. 22.–01. 19.

A pénzügyeke­t illetően labilissá vált a helyzet, de ha nem esik kétségbe, és a siránkozás helyett azt nézi, mi jelenthet új és bőségesebb forrásokat, akkor sokkal jobban is kereshet, mint ennek előtte. Legyen optimista! Vízöntő 01. 20.–02. 18. Épp elégszer volt a munka hőse, és sokszor kisegített­e a társait vagy a beosztotta­it. Egy szalmaszál­lal se mozdítson meg többet, mint amennyi az előírt feladat. A figyelmét fontosabb dolgokra kellene irányítani­a. Halak 02. 19.–03. 20. Ön mindig is kedves szokott lenni az embertársa­ihoz, hiszen mindenki másnál jobban érzi az együttérzé­s szükségess­égét. Ma ebből a viselkedés­ből különleges haszna is származhat. Valaki felfigyelh­et a jó tulajdonsá­gaira.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary