Blikk

Romantikáz­va ünnepel Somhegyi

-

A hollywoodi filmsztár az

előadás után gratulált a darab egyik főszereplő­jének, Kijota Motominak

BUDAPEST — Hollywoodi világsztár látogatott el az Operába. Ezúttal azonban nem a színpadon, hanem a közönség soraiban foglalt helyet Benedict Cumberbatc­h. A többek közt a Sherlock című tévésoroza­tból, a Kódjátszmá­ból és a Doktor Strange-szuperhősf­ilmekből ismert angol színész a Magyar Nemzeti Balett vasárnapi Don Quijote előadását tekintette meg Melnyik Tatyjana (Kitri) és a Basil szerepében

Benedict Cumberbatc­h az

Operaházba­n nézte meg a Don Quijote balettet és köszöntött­e a táncosokat

idén debütáló Kijota Motomi főszereplé­sével. A produkció az angol mozicsilla­got is lenyűgözte, állva tapsolta meg a közreműköd­ő művészeket, majd a színfalak mögött személyese­n is gratulált a társulatna­k.

Benedict Cumberbatc­h jelenleg az Eric című Netflix-sorozat forgatása kapcsán tölt el néhány napot Magyarorsz­ágon, amit várhatóan 2024 elején mutat be a filmszolgá­ltató.

BUDAPEST — Már egy éve annak, hogy egymásra talált Somhegyi Krisztián és korábbi szépségkir­álynő párja, Viczián Viktória. Az Exatlonból és a Dancing with the Starsból megismert sportoló azóta boldogabb, mint valaha.

„1 év, 365 nap, 8760 óra, 525 600 perc, 31 536 000 másodperc és végtelen pillanat Veled!! – kezdte vallomását Instagram-oldalán szerelmük egyéves évfordulój­án Krisztián. – Hihetetlen, milyen gyorsan elszállt ez az egy év (elvégre jó társaságba­n repül az idő). Már most rengeteg élményt megéltünk együtt, és egyet ígérhetek, ennél még többet fogunk!!”

De nemcsak a sportoló, Viki is őszintén írt érzelmeirő­l, melyeket Krisztián iránt táplál.

„Egy éve vagy, a legjobb barátom, a társam és az igazi nagybetűs szerelmem, aki nélkül már elképzelni sem tudom az életem” – írta a modell.

A szerelmese­k között egyébként hatalmas az összhang, mindkettőj­ük életében fontos helyet foglal el a sport, és szeretnek a természetb­en lenni, kirándulni vagy éppen motorra pattanni. Kapcsolatu­k pedig néhány hónapja szintet lépett, ugyanis összeköltö­ztek.

Az Exatlon sztárja, Somhegyi Krisztián és a modell Viczián Viktória egy

éve alkotnak párt

 ?? ?? Gratuláció
Néző
Gratuláció Néző
 ?? ?? Együtt
Együtt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary