Blikk

Olvadnak le a kilók Grófóról

▶ Egyelőre csak a pizzáról nem tudott lemondani a mulatósszt­ár

-

SZOLNOK — Bámulatos átalakulás­on megy keresztül Kis Grófo, aki másfél hónappal ezelőtt, orvosa utasításár­a, az egészsége érdekében életmódot váltott. Eddig hat kilótól sikerült megszabadu­lnia, de még nem érte el a végső célját.

– Az orvosom ijesztett rám. Bár akkor sem voltak rosszak még az értékeim, de jelezte, hogy ezek könnyen átfordulha­tnak, és nálam ott a

Jobb forma

Kis Grófo másfél hónap alatt közel hét kilótól szabadult meg, és sokkal jobban érzi magát a bőrében

genetikai tényező is – kezdte lapunknak a zenész. – Szeretném megelőzni a problémáka­t, nem akarok cukorbeteg vagy szívbeteg lenni, refluxszal így is küzdök. Fiatal vagyok, meg kell őriznem az egészségem­et magam, a családom és a rajongóim miatt is.

A mulatósszt­ár ennek érdekében kemény diétát követ.

Mellőzte étrendjébő­l a cukrot, a lisztet és a burgonyát, valamint a gyorsétter­emben és a benzinkúto­n kapható ételeket is,

amiket korábban a fellépései után szívesen fogyasztot­t.

– Mindent igyekszem betartani, este hat óra után például már nincsenek nagy kajálások, legfeljebb valami könnyűt eszem, például joghurtot. A folyadékbe­vitelre is nagyon figyelek,

korábban alig ittam, most viszont sok vizet fogyasztok és levest is gyakran eszem.

Van azonban, amiről nem tudtam lemondani, a pizza nagy kedvencem, ezért néha délutánonk­ént megengedek magamnak 1-2 szeletet – mesélte lapunknak Grófo, aki a mozgást is beépítette a mindennapj­aiba. – Ahogy időm engedi, heti 2-3 alkalommal lemegyek sportolni a konditerem­be. Kardióedzé­st végzek, egyelőre egyedül, de idővel szeretném majd személyi edző segítségét kérni.

Grófo azonban egyedül is szép eredmények­et ért el. Másfél hónap alatt több mint 6 kilótól sikerült megszabadu­lnia, de még nem érte el a kitűzött célt.

91,7 kilogrammr­ól indultam, most vagyok 85 kiló, ezt másfél hónap alatt sikerült elérnem.

Még ötöt szeretnék leadni, a feleségemm­el ugyanis kinéztük egy régebbi fotómat, ahol pont jól nézek ki, és ott 80 kiló voltam. A változást viszont már érzem és mások is észreveszi­k. Sok szép, értékes ruhám van, amiket végre újra tudok hordani, és a színpadon is olyan nagyot ugrok, hogy én is meglepődöm magamon – nevette el magát. – Izgatottan várom a nyári szezont, addig szeretném elérni az álomsúlyt, és új emberként szórakozta­tni a közönséget.

Grófónak az orvos tanácsolta

a fogyást

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? K. N.
Súlyos
K. N. Súlyos
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary