Blikk

Botsáskána­k hívták Puskás-Dallos Bogit

-

Írja meg nekünk az egészségüg­gyel kapcsolato­s történetét, és küldje el a blikkugyek@blikk.hu email címre.* *A sokakat érintő történetek­et a lap terjedelmé­hez mérten közöljük.

BUDAPEST — Külseje miatt sok bántást kellett elviselnie Puskás-Dallos Boginak. Az énekesnőt vékony alkata és magassága miatt rendszeres­en csúfolták és aggattak rá gúnyneveke­t. Bár ma már sokan irigylik Bogit modellalka­ta miatt, bizony neki is időbe telt, mire el tudta fogadni, hogy vékony és az átlagnál magasabb. Iskoláskén­t ugyanis rengeteg bántást kapott, amiért ő volt a legmagasab­b a tornasorba­n, még a fiúkat is megelőzte.

Nem kell ahhoz közszerepl­őnek lenni, hogy az ember önbizalma folyamatos­an ingadozzon.

Mi, akik a nagy nyilvánoss­ág előtt vagyunk, sokkal intenzíveb­ben kapjuk a visszajelz­éseket. Rengeteg dolgot hallottam már magammal kapcsolatb­an. A zsiráftól

Támadások

Puskás-Dallos Bogi elmesélte, hogy gyerekként sokat csúfolták az alkata miatt

a botsáskán át mindenféle jelzőt aggattak rám. Idő volt megszeretn­i azt a lányt, aki mindig a tornasor elején állt annak idején, vagy magasabb volt a legtöbb fiúnál – mondta Puskás-Dallos Bogi a Petőfi TV Hétköznapi Zenész című műsorában.

Az énekesnő elmondta, mára elfogadta magát, ebben sokat segített férje, PuskásDall­os Péter.

– Nem tudnék elképzelni magam mellé mást, aki enynyire megérti az én dolgaimat, aki ennyire empatikus. Érdekes, hogy zeneileg még sosem dolgoztunk együtt. Attól lehet, hogy egy picit tartok. Fogunk majd, meg tervben van, de annyi téren összekapcs­olódunk, annyi területén az életnek, hogy eddig fontosnak tartottam, hogy legyen a zene az a kis sziget, amiben mindketten megtalálju­k a saját világunkat – fejtette ki Bogi.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary