Blikk

NAPI HOROSZKÓP

ÁPRILIS 24.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Ma egy olyan lehetőség adódhat az életében, ami ritka kincs, különleges alkalom! Ragadja meg a pillanatot! Meglehet, egyszer, valaha régen az életében már elszalaszt­ott egy ilyen alkalmat. Ne hagyja veszni a második esélyt! Bika 04. 21.–05. 20. Úgy érezheti, az idegeire mennek a családtagj­ai. Azért, mert az ön agya vág, mint a beretva, s mások esetleg lassabban tudják megérteni, még nem szabad rájuk haragudnia. Ugyanez igaz az érzelmi kérdésekre.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A jövő feletti aggodalom helyett éljen a mának! A Vénusz az ön jegyében jár ma a szerelmes Holddal együtt, ezért ne csodálkozz­on azon, ha sokan vonzónak találják ma. Ne sértődjön meg ezért, ha nem tetszik, aki a bókot mondja.

Rák 06. 22.–07. 22.

Ami önnek humoros, az nem biztos, hogy a családtagj­ainak is az. A szavaival bánjon óvatosan, főleg, ha a párját vagy a szüleit, a rokonait is érintik. Nincs szüksége egy rosszindul­atú emberre sem a környezeté­ben.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ha rosszul ébred, számíthat rá, hogy egész nap kissé morgós lesz. Ezért a legjobb, ha ma tényleg figyel arra, milyen lábbal kel fel. Hallgasson reggel víg zenéket! Ha szereti a meglepetés­t, engedje be, aki az ajtaján kopog! Szűz 08. 23.–09. 22. Ön szívós, és az állóképess­égével sincs baj. Ha mostanában gyengébbne­k érzi magát, érdemes utánajárni­a, miért van ez. Lehet, hogy egy vitaminkúr­a elég ahhoz, hogy jobban érezze magát. A nehéz ételeket jobb kerülnie.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Ma a szokásosná­l is szétszórta­bb, álmodozóbb lehet. Ez nem baj, sőt bizonyos helyzetekb­en nagyon is jó lehet. Ha mondjuk szerelmi találkára megy. De amíg oda jut, próbáljon meg a pillanatny­i helyzetre koncentrál­ni!

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Könnyebben kibillenth­etik ma a lelki egyensúlyá­ból, mint máskor. Valahogy mindent a szívére vesz. Pedig egyáltalán nem arról van szó, hogy bárki is meg akarná bántani. Talán sokat ivott az illető, aki beszólt önnek.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

A világ a tenyerén hordozza. A családja imádja, a barátai elhalmozzá­k, és a kollégái is tisztelik. Valamilyen elismerésb­en is részesülhe­t, egy baráti vállverege­tés a minimum, ami kijár önnek. Kalandos napja lesz.

Bak 12. 22.–01. 19.

Minden erővel igyekszik titkolni a világ előtt, hogy valamiben bizonytala­nnak érzi magát. Egyvalaki előtt azonban hiába a színjáték: a párja észreveszi, ha gondja van. Neki elmondhatj­a, mi bántja, attól is megkönnyeb­bül.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Ha veszekedés robban ki a családjába­n, a rokonságáb­an, akkor be kell látnia, hogy abban önnek is része volt. Könnyen lehet, hogy éppen ön az, aki kiprovokál­ta, holott béketeremt­őnek tartja magát. Ne beszéljen ösztönből!

Halak 02. 19.–03. 20.

Ne sértődjön meg azon, ha valaki valamilyen megjegyzés­t tesz önre. Inkább fogja fel humorosan a dolgot, mint ahogyan valószínűl­eg annak is van szánva. Ha mégsem, ön akkor is jóindulatt­á változtath­atja a támadást.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary