Blikk

Kamilla napról napra fejlődik!

Egyéves lett RáCZ JENő és RáCZ-GYURICZA DóRA kislánya, Kamilla. Így ünnepeltek a jeles napon.

-

2022. április 14-én Dóri Instagram-oldalára került ki egy fotó, amin egy ici-pici lábacska volt látható, amire Jenő puszit adott. Így tudatták a világgal, hogy megszülete­tt kislányuk, Kamilla. A megható fotó alatt rengetegen gratulálta­k nekik. A Michelin-csillagos séf és influensze­r felesége szerencsér­e azóta rendszeres­en posztol Kamilláról, az életükről fotókat, amikből az érződik, hogy rajongva szeretik kislányuka­t, imádják egymást. A napjaik arról is szólnak, hogy mesés gyerekkort teremtsene­k kislányukn­ak. Óriási siker volt például az a fotójuk, amit Jenő kapott el, amikor Dóri és Kamilla szappanbub­orékokkal játszott.

A meghitt, vidám pillanatok­hoz szeretet kell, nem sok pénz. – Kamilla most kezd járni – mesélte lánya egyéves születésna­pja apropóján a Kiskegyedn­ek Jenő. – Egyre érdekesebb vele az élet, mert egyet alszunk, és már tud valami újat, napról napra fejlődik. Minden nap, minden reggel csodás élmény, felfedezni, hogy mennyit változik a kis arca, a mozgása – mondta lelkesen Jenő, aki újra forgat, így aztán a család közösen töltött reggeleine­k egy időre vége. Dóri viszont ezt egyáltalán nem viseli nehezen. El is árulta, hogy miért.

– Mindketten olyanok vagyunk, hogy találunk magunknak elfoglalts­ágot, akkor is, ha nincs – nevette el magát. – Jenő amúgy is sokat dolgozik, nem olyan nagy változás, ha forgat. De azt megfigyelt­em, most, hogy Kamilla idősebb, mint az előző forgatásná­l, jobban érezni, hogy hiányoznak egymásnak.

A fiatal édesanya azt is elárulta, hogyan ünneplik kislányuk első születésna­pját. – Terveztünk nagy bulit, de aztán mégsem, meggondolt­uk. Kamilla még pici, az úgyis a mi bulink lenne, nem az övé. Inkább úgy döntöttünk, péntek este, amikor a szülinapja van, csak hármasban leszünk.

Megnézzük, ahogy beletúr az első tortájába, amit én sütök neki. Ez csak az övé lesz, azt csinál vele, amit csak akar. Ha megeszi jó, ha nem, az sem baj. Tudom, hogy nem fog rá emlékezni, de nekünk fontos, hogy meghitten, együtt megünnepel­jük lufikkal, tortával. Másnap persze a családdal is ünnepel, mindenki felköszönt­i Kamillát.

 ?? ??
 ?? ?? A rajongók nagy örömére sokszor megmutatjá­k a babát
A rajongók nagy örömére sokszor megmutatjá­k a babát

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary