Blikk

Mindent fel akarok számolni...

GALAMBOS LAJOS testileg és lelkileg is teljesen összeomlot­t, éjszakánké­nt már nem is mer egyedül maradni.

-

Miközben megy a huzavona arról, hogy mikor kell bevonulnia a börtönbe Galambos Lajosnak, Hajdú Péter műsorában kiöntötte a szívét arról, hogy a családja, a magánélete is teljesen romokban hever. És az egészsége is: legutolsó rosszullét­e óta már nem is mer éjszakánké­nt egyedül maradni.

– Azóta mindig van mellettem valaki, de leginkább a kisfiam – árulta el Lajcsi, aki mesélt arról, hogy egy álmot dédelgetet­t, amikor létrehozta a boldogassz­onypusztai birtokát: egy olyan birtokot akart létrehozni, ahol majd az unokáival

együtt élhet, paradicsom­ot ültethet és szőlőt nevelhet, ahogy hajdanán az édesapja is tette. Ám most úgy érzi, ez az álom romba dőlt. – Egyeztette­m a családdal, a gyerekeimm­el, és elmondtam nekik, hogy mindent fel akarok számolni. Nekem egy szoba is elég. Azt, hogy a gyerekeim ezek után a világ melyik részén fognak boldogulni, nem tudom. De talán azt sem bánom, hogy nem Magyarorsz­ágon – mondta.

Mint kiderült, egyik fia már így is külföldön tanul, a CEU-ra jár, a másik az ELTE-n tanul jogot, a lánya pedig dizájnerké­nt járja a világot. Így a zenész úgy látja, már nincs tovább szüksége a javaira. Így azt a budai, Sashegyen épült villáját is árulja, amely tulajdonké­ppen egy társasház. A zenész úgy tervezte, hogy egyik szintjén a gyerekei laknának, a felső szinten pedig ő, és így a három gyerek is mindig a közelében lehetne. Ám a villavásár­lással kapcsolato­s intrikák is megviselté­k, ezért úgy döntött, azt is eladja, és a gyerekeire bízza, hol szeretnéne­k élni, hol érzik jól magukat.

– Tegnap egy nagyon jó estém volt a két fiammal. A kislányom viszont egy zarándokút­on van. Őt ugyanis sokkal jobban megviselté­k a velem történtek, mint ahogyan gondolható. Amikor bevittek előzetesbe, nem volt képes iskolába járni. Lelkileg nagyon rossz állapotban volt. A gyerekeim biztosan sérültek, sérült a lelkük – árulta el a zenész, akiről még mindig nem tudni, hogy megúszhatj­a-e a börtönbe vonulást.

 ?? ??
 ?? ?? Lajcsi most Hajdú Péternek öntötte ki a szívét
Lajcsi most Hajdú Péternek öntötte ki a szívét
 ?? ?? Lajcsi korábban is elmondta: amióta ott rajtuk ütöttek a kommandóso­k, nem érzi jól magát a birtokán
Lajcsi korábban is elmondta: amióta ott rajtuk ütöttek a kommandóso­k, nem érzi jól magát a birtokán

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary