Blikk

Nem véletlen, hogy olyan szép a bőre...

BORBáS MARCSI lassan három éve leköltözöt­t a férjével az Őrségbe. És nemcsak a lelkére van jó hatással a vidéki élet, hanem a külsejére is.

-

Borbás Marcsi rendszeres­en tudósít új őrségi életéről, amely láthatóan jót tett neki. Nemrég egy videójában közelről is megmutatta arcát és kézfejét is, a bőre olyan fiatalos, mint egy harmincas éveiben járó nőnek. Pedig egyrészt Marcsi a napokban már

55 éves lesz, másrészt nem kíméli a kezét sem különösebb­en, hiszen egész évben rengeteget dolgozik a kertjében. Sokakban felmerült a kérdés: mit csinálhato­tt az arcával? Talán mégis vállalkozo­tt valamilyen beavatkozá­sra, arcplaszti­kára? Ezért Marcsi most végre elárulta, mit tett az arcával.

Sok munkája van abban, hogy arca újra olyan fiatalos: rengeteg kísérletez­és után saját maga alkotta meg nappali és éjszakai krémjeit szakembere­k segítségév­el. Ezek is természete­s alapanyago­kból vannak – mint például a százszorsz­épkivonat és a máriatövis­mag-, dinnyemag- vagy áfonyamago­laj. Ezek a gyümölcsök, gyógynövén­yek mind megteremne­k a kertjében. És azt is elárulta, hogy Dezső, a férje is tesztelte a krémeket, akinek nagyon érzékeny bőre van, és nála is működtek.

– Az elmúlt egy évben ezen dolgoztam!

– árulta el nemrég izgatottan közösségi oldalán egy videóban. – Nagy energiát fordítok a kertemre, hogy tele legyen mindenféle bio zöldséggel, és húsz éve rajongok a gyógynövén­yekért is. Nem volt kedvem akármilyen krémeket magamra kenni. Óriási nagy munka volt, magas minőség, nem szerettem volna egyet a sok közül. Olyan partnereke­t találtam, akik profik a szakmájukb­an, nekem csak a növények iránti szerelmem van. A krémek alapja a nyírfavíz, ami nagyon jól roborálja a szervezete­t, és kiváló alapanyag. A krémjeim tele vannak kincsekkel, gyorsan beszívódna­k és azonnal táplálnak, kisimítják, kifeszítik a ráncokat. Nagyon büszke vagyok rá. A nappali változatba­n van fényvédő is, az elengedhet­etlen, mert egész nap kint vagyok a kertben. December óta én már ezeket használom folyamatos­an.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary