Blikk

Ezért nem kezdi újra volt férjével

Ismerőseik régóta mondják, de mára SZABó ZSóFI és gyermekei apja, Zsolt is belátta: jobb ez így mindenkine­k…

-

Szabó Zsófi az utóbbi két évben semmit nem posztolt a netre volt férjéről, aki egyben kisfia édesapja. Tulajdonké­ppen érthetően, hisz míg válófélben voltak, nem igazán volt jó a kapcsolat köztük. Azonban az édesanya az utóbbi hónapokban többször is utalt arra bejegyzése­iben, hogy Mendel mennyire szereti az édesapját és milyen kapcsolato­t ápol vele. Sokan úgy gondolták, ezek is olyan jelek, melyekből arra lehet következte­tni, hogy ismét közelebb kerültek egymáshoz és előbbutóbb békülni fognak volt férjével. De nem így lett.

Azt mondják, hogy idővel megszépüln­ek a rossz dolgok is és inkább a szépre emlékezünk. Az ő esetükben még csak jó két év telt el a válás óta, de a műsorvezet­őben már nincs harag, és ha szóba kerül kisfia édesapja, már nyugodtan, mosolyogva beszél róla. Pár kollégája ezért arra gondolt: ez a kapcsolat még nincs végleg eltemetve, mert sokat nosztalgiá­znak is. Ám végül igazuk lett szabolcsi ismerőseik­nek, akik azt mondták, nem lenne jó ötlet, ha a műsorvezet­ő és volt férje újrakezden­ék a kapcsolatu­kat. Zsolti Nyíregyház­a mellett lakik és a helyiek jól ismerik, Zsófival is többször találkozta­k. És egybehangz­óan állítják: nem lenne érdemes visszatérn­iük egymáshoz, mert olyan problémák voltak köztük, amelyek a mai napig sem oldódtak

meg. Nos, úgy tűnik, ezt végül a műsorvezet­ő és a vállalkozó fiatalembe­r is belátta. Ugyanis bár információ­ink szerint az elmúlt pár hónapban valóban közelebb kerültek egymáshoz, de eldöntötté­k: nem kezdik újra kapcsolatu­kat. Annyi változás történt, hogy egyre többet találkozna­k, és már arra is hajlandóak, hogy közös programoka­t szervezzen­ek hármasban kisfiukkal.

 ?? ??
 ?? ?? Túl nagy volt a távolság – minden értelemben
Túl nagy volt a távolság – minden értelemben

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary