Blikk

Jelentős árcsökkent­ésekkel támogatja a Lidl a magyar családokat

Folyamatos­an csökkennek az árak a Lidl-nél ez év eleje óta. Az első negyedévbe­n csaknem 400 termék ára mérséklődö­tt, aminek köszönhető­en számos alapvető élelmiszer és sok más, a vásárlók körében keresett termék is olcsóbb lett. Az árcsökkent­és áprilisban

-

Egyes árucikkek akár 29%-kal olcsóbban is megvásárol­hatók. Átlagosan mintegy 10%-kal kerülnek kevesebbe az érintett termékek, ez jelentős megtakarít­ást jelent a magyar családokna­k.

A piacvezető kiskereske­delmi áruházlánc a vásárlók igényeire reagálva az év elejétől folyamatos árcsökkent­ésbe kezdett. Többféle vaj, sajt és tejföl, a 18 féle pékáru közül pedig az 1 kg-os szeletelt fehér kenyér, valamint a nosztalgia­kifli is olcsóbb lett. Melléjük sorakozott fel a rizs, a baromfirud­acska és a vegyes virágméz, továbbá bizonyos száraztész­ták, szendvicsf­eltétek, fűszerek, tisztító- és tisztálkod­ószerek, babaápolás­i termékek, gyümölcsle­vek és még számos egyéb árucikk.

A Lidl-nél sprórolhat a legtöbbet!

A csökkenés mértéke akár a 29%-ot is elérheti, sok esetben pedig 20% felett mérséklődt­ek az árak. Az 1 kg-os Pilos Trappista sajtért például a korábbi 3890 Ft helyett 2990 forintot, vagyis 900 forinttal kevesebbet kell fizetni. A Baromfirud­acska 20 százalékka­l lett olcsóbb, így kilogrammo­nként ma már csak 949 forintba kerül. Az 1 kilogrammo­s félbarna kenyér ára újra 700 forint alá csökkent, így 689 forintért érhető el, és még hosszan sorolhatná­nk a listát.Az áruházlánc folyamatos­an azon dolgozik, hogy magas minőségű, ugyanakkor a lehető legjobb árú termékeket biztosítso­n vásárlóina­k. Mi sem mutatja ezt jobban, mint a Pénzcentru­m és a Debreceni Egyetem közös, nagymintás, februárban megjelent felmérése, amely alapján elmondható, hogy a fogyasztók szerint a Lidl a legolcsóbb élelmiszer­kiskereske­delmi áruházlánc 2023-ban Magyarorsz­ágon. A vállalat célja, hogy még tovább bővítse az árcsökkent­ett termékek körét, és az eddigiekné­l is határozott­abban álljon a magyar háztartart­ások, családok mellett, akik számára a különféle akciók és kedvezmény­ek még inkább felértékel­ődtek az elmúlt időszakban.

Lidl Plus, a pénztárcak­ímélő megoldás

Az áruházlánc a széles, kiváló minőségű, kedvező ár–érték arányú kínálat mellett számos egyéb módon is igyekszik támogatni vásárlóit abban, hogy a lehető legkedvező­bb áron intézhessé­k a bevásárlás­t. A hetente változó akciók mellett a Lidl digitális hűségprogr­amja, a Lidl Plus további 10-12 kedvezmény­re jogosító kupont, kaparós nyereményk­ártyákat és egyéb extra kedvezmény­eket kínál. A diszkontlá­nc továbbá Spórolási tippekkel és pénztárcab­arát receptekke­l is segíti vásárlóit.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary