Blikk

Pánikbeteg­séggel küzdött Bródy

-

Jézusom!

BUDAPEST — Szandi rajong az extrém sportokért, és már korábban is bebizonyít­otta, hogy nincsen tériszonya. Ezúttal azonban messzire ment – szó szerint! Az énekesnő helikopter­re szállt, teljes tudatában annak, hogy zuhanást is imitálnak majd a géppel. Szandi egy videóban számolt be élményéről a közösségi oldalán, a felvételen pedig egyértelmű­en látszik, hogy élvezi a kicsit sem veszélytel­en kalandot.

„Adrenalinf­üggőként hatalmas élmény volt egy helikopter fülkéjében elöl ülve átélni a zuhanást! Szerettem volna ezeket a pillanatok­at Veletek is megosztani, hogy egy kicsit úgy érezzétek, ti is ott voltatok velem” – írta közösségi oldalán Szandi, aki rajongóit is lenyűgözte a kalandjáró­l készült videóval, abban azonban a rajongói többsége egyetértet­t, hogy nem csinálnák az énekesnő után a helikopter­es bevetést.

Az énekesnő arra is megkérte a pilótát, imitálja a zuhanást – megtette Bródy János a rendszervá­ltás után nem találta a helyét, egészsége is megrendült Az extrém sportok iránt rajongó Szandi helikopter­re

szállt

BUDAPEST — A rendszervá­ltás után nemcsak a szakmai életében nem találta a helyét Bródy János, a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar énekes egészsége is megrendült.

– Egy csomó dolog, ami engem igazán éltetett és reményt adott, összezavar­odott, elpárolgot­t. Volt ebben magánélet, közélet is.

Mindent összevéve a kilencvene­s évek közepe táján pánikbeteg lettem, kezdetben még rosszul is kezeltek.

Úgyhogy akkor én elég rossz állapotban voltam, és aztán komolyabb bajom is támadt – emlékezett vissza az rtl.hu-nak adott interjújáb­an Bródy.

– Egy sikeres operáció következté­ben az ezredfordu­ló után nem sokkal kezdtem újra rendbe jönni és magamra találni – vallotta be az énekes, aki elé az élet az utóbbi években egy újabb akadályt gördített: többször meg kellett műteni az orrát, miután bazaliomát, azaz rosszindul­atú bőrdaganat­ot találtak rajta. Ekkor még arra is felkészült, hogy többé nem fog színpadra lépni.

– Ki volt tűzve novemberre a koncert, miközben azt gondoltam, hogy én többet nem fogok színpadra lépni – mondta Bródy, aki fájlalja, hogy egy ideje bizonyos helyekre nem hívják. – Nem mondhatom, hogy ki vagyok tiltva a közmédiábó­l és csatolt részeiből, mert ez egyszer már bírósági per tárgya volt, szerencsés­ebb lenne úgy fogalmazni, hogy az elmúlt évtizedben egyszer sem voltam annyira érdekes, hogy szerepelje­k egy műsorban.

 ?? ?? Eszköz
Eszköz
 ?? ?? Változás
Változás

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary