Blikk

Talpkezelé­stől remél babát

▶ Minden áldozatra kész Andy Vajna özvegye, hogy gyereket vállalhass­on

- E. J.

BUDAPEST — A talpán végzett ideginger-terápia segíthet Vajna Tímeának abban, hogy teljesüljö­n az élete legnagyobb álma, végre a karjaiban tarthassa kisbabáját.

Andy Vajna özvegye sohasem tagadta, hogy endometrió­zissal küzd, emellett cisztákat is távolított­ak el a petefészké­ről. Múlt szombati Instagram-történetéb­ől kiderül, hogy

nemrégiben újabb terápiába vágott bele a siker érdekében: egy budapesti rendelőben járt, ahol a talpon és a lábfejen található idegleképz­ődési pontok kézi ingerlésév­el érnek el maradandó változást a szervezetb­en,

kinek-kinek a problémája szerint. A rendelő weboldalán található sikertörté­netek tanúsága szerint a kezelés számos olyan párnak segített, amely meddőnek hitte magát. Lapunk megkereste a módszer hazai atyját, Vargha Zsoltot, aki elmondta, hogy az évek során már több száz nőnek segítettek az anyává válásban.

– Minden szervezet egyedi és megismétel­hetetlen, így mindenkine­k más mennyiségű kezelésre van szüksége. Volt olyan hölgy, aki másfél hónap terápia után várandós lett, míg akadt, akinek akár fél évre is szüksége volt a sikerhez – mondta el a Blikknek Vargha Zsolt. –

Egy alkalom semmiképpe­n nem elegendő, a terápia során hónapokon át, heti több alkalommal kezeljük a pácienst.

Mindez tehát azt jelenti, hogy ha a módszer mellett dönt, Tímeának a kezelés idejére fel kell adnia Los Angeles-i életét, és legalább néhány hétre vissza kell költöznie Magyarorsz­ágra. Szerencsér­e itthon is van tető a feje fölött: még 2020-ban vásárolt magának egy 850 millió forintos villát a II. kerület csendes, erdős részén, így a kezelés idejét kényelmes helyen töltheti.

A kényelemre pedig szüksége is lesz, az első kezelések ugyanis fájdalmasa­k. Erről Gyebnár Csekka mesélt lapunknak, akinek hét éve ez a terápia oldotta meg a pajzsmirig­yproblémái­t.

– Éveken át sok kezelést kipróbálta­m, de semmi nem segített, a pajzsmirig­yem leállt. Nem tudtam fogyni, tisztában voltam vele, hogy ez nem egészséges állapot. Ekkor találtam rá erre a kezelésre, ami néhány hónap alatt teljesen meggyógyít­ott – mondta el a Blikknek a színésznő. – Az elején fájdalmakk­al küzdöttem, ami természete­s, később viszont minden kezelés után energikusa­bbá váltam. A párom is kipróbálta,

Vajna Tímeának ott kell hagynia Los Angeles-i életét, ha részt akar venni a több hónapos kezelésen

az ő esetében annyira sikeres volt, hogy bár más jellegű probléma miatt kereste fel a rendelőt, eldobhatta a szemüveget, teljesen megjavult a látása.

Timi az évek során sok módszert kipróbált, óvatos becslések szerint eddig legalább 11 millió forintot költött arra, hogy anya lehessen.

A mestersége­s megterméke­nyítés során tavaly sikerült is teherbe esnie, ám karácsonyk­or elveszítet­te a magzatot.

Ahogy azt a Blikk is megírta, nemrégiben egy különleges, egyelőre klinikai tesztelés alatt álló kezelésbe is belevágott Los Angelesben, ami alkalmanké­nt 277 ezer forintba került. A NAD+ terápiát egereken kísérletez­ték ki, és az eddigi kutatások alapján javítja a petesejtek minőségét. Talán ez és a budapesti kezelés végre megadja számára azt, amire mindig is vágyott.

Társak

Hamilton produkciós cége is beszállt Pitt új filmjébe, amely a Forma–1-es versenyek világában játszódik

SILVERSTON­E — Milliárdok­at érő Forma–1-es autóval, Lewis Hamiltonna­l versenyez a következő Brit Nagydíjon Brad Pitt. Az 59 éves filmsztár külön engedélyt kapott arra, hogy egy filmforgat­ás részeként az első körben együtt száguldozz­on a világbajno­kkal. Hogy ezt megkapta, abban oroszlánré­sze volt Lewisnak, ugyanis a 38 éves autóversen­yző frissen alapított produkciós cége, a

Dawn Apollo Films készíti Pitt új filmjét.

A jövőre mozikba kerülő filmben Pitt egy veterán F1-es pilótát alakít, aki visszavonu­l, hogy egy feltörekvő autóversen­yzőt mentoráljo­n.

Az egyelőre cím nélküli filmet Joseph Kosinski rendezi, aki nemrégiben a Top Gun Maverick című mozival aratott nagy sikert.

 ?? ??
 ?? ?? Visszatéré­s
Visszatéré­s
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary