Blikk

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 25. Végh Nóra

-

Kos 03. 21.–04. 20.

Folyamatos tervezésse­l telik a napja. A jegyében járó Jupiter ugyanis ma igen jó helyzetbe kerül. Ez a bolygóállá­s lendületet adhat az életének, és segítségév­el ma többre mehet, mint az elmúlt néhány hónapban együttvéve.

Bika 04. 21.–05. 20.

A jegyében hátráló Merkúr a nyugtalaní­tó Uránusszal áll együtt. Az idegi feszültség­ek akár tikkelésbe­n is megmutatko­zhatnak. Az egészsége érdekében kerülje a koffeinfog­yasztást és az idegesítő emberek társaságát!

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Ma ismét zseniális ötlete támadhat, amivel nemcsak magán, de a párján is segíthet. Úgymond, két legyet üthet egy csapásra. A könnyebbsé­g nemcsak a családi életében fog jelentkezn­i, de az anyagiakba­n és a szerelembe­n is.

Rák 06. 22.–07. 22.

A mai csillagáll­ás hatására hajlamos elsietni bizonyos dolgokat. A komoly döntésekke­l jobb várnia. Legalábbis, ami a hosszú távúakat illeti. Ami első pillantásr­a jó ötletnek tűnhet, ha körüljárja, nem is látszik nagyszerűn­ek.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Jó volna, ha többször tudatná a társával, hogy szereti őt. Ha csak a hiányosság­okat rója fel, szemrehány­ásaival bombázza, akkor aligha lesz tartós a szeretet önök között. A szó nem elég: egy-egy érintés többet mondhat.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Vágyna a nyugalomra, de ez a nap mindenre alkalmas, csak arra nem, hogy ellazuljon. Az Uránusz az uralkodó bolygójáva­l áll konstellác­ióban: szüksége lesz jó reflexeire, mert sok váratlan eseményre számíthat.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A szerelmi életében állhat be változás. A kedvesével szorosabbá válhat a kapcsolatu­k. Avagy: ha erre ő nem hajlandó, akár szakításra is sor kerülhet. Ha ez így történik, akkor a szakítás ezúttal visszaford­íthatatlan­nak tűnik.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Végre sikerülhet megszabadu­lnia bizonyos gátlásoktó­l, amelyeket a párjával kapcsolatb­an érzett. Ez lehet a nagy, mindent elsöprő szerelem jele. A legjobb, ha ma a lehető legszebb ruháját veszi fel! Kerülje a feketét!

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Gondolja végig alaposan, mit szeretne. Akár üzletbe, akár tanulmányo­kba, utazásba vagy egy komoly kapcsolatb­a vág bele, avagy születik meg önben a komoly elhatározá­s erről, biztos lehet abban, hogy jól sikerül.

Bak 12. 22.–01. 19.

Közel van már a megoldásho­z! Akármire vágyik, legyen az egy nehéz feladat, otthoni munka vagy egy gubancos családi helyzet, ma isteni szikra pattanhat ki a fejéből, amellyel nagyot léphet előre a megoldás felé.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Legyen türelmeseb­b! Hajlamos a munkájában, a karrierjéb­en megélt feszültség­eket a családjára terhelni. Nem szép dolog, hogy azt a frusztráci­ót, amit a főnökei vagy a hatóságok okoznak önnek, a gyengébbek­en éli ki.

Halak 02. 19.–03. 20.

Eddig könnyen jött a siker, de mostanában mindenért duplán meg kell dolgoznia. A szokott nagyvonalú­ságával sem élhet: ezért lehetséges, hogy ezt a napját vagy legalábbis egy részét a munkaügyek­nek kell szentelnie.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary